- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.811
- 798
Tesekkur ederim bitanem:) gel ikram edeyim dicem 2. Postada bitti:) ama sana ozel yaparim canim:))Off susamlı da pek güzel olur. Yıllardır yapmiyorum ama. Ellerine sağlık pofuduk çok güzel olmuş.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim bitanem:) gel ikram edeyim dicem 2. Postada bitti:) ama sana ozel yaparim canim:))Off susamlı da pek güzel olur. Yıllardır yapmiyorum ama. Ellerine sağlık pofuduk çok güzel olmuş.![]()
Ohh diyetim de bitmisken keyfini çıkara çıkara yerimTesekkur ederim bitanem:) gel ikram edeyim dicem 2. Postada bitti:) ama sana ozel yaparim canim:))
Eh canım takım kaptanıyım ben kendi işim oluyor kaç gündür tarhana yapıyorum salça doğradım daha bitmedi işlerim 24 saat bana yetmiyorDatlum sen hic ugramiyonki buraya.. kac gun oldu tarif paylasali daha yeni goruyonda yeni geliyon : (
Haklisin canim.. var mi guzel bi tarhana tarifin:)Eh canım takım kaptanıyım ben kendi işim oluyor kaç gündür tarhana yapıyorum salça doğradım daha bitmedi işlerim 24 saat bana yetmiyor
Çorba mı ana malzeme olan tarhana mıHaklisin canim.. var mi guzel bi tarhana tarifin:)
Tarhanayi yapiyosun ya simdi malzeme olarak ne katiyosun mesela?Kimisi yogurtta katiyo mesela kimi katmiyo. Hic cesaretim yok onu yapmayaÇorba mı ana malzeme olan tarhana mı
Soğan kırmızı biber az domates burada tarhana otu diye birşey var dağlarda yetişir pişerken onu da katıyoruz biz bu malzemeleri pişirip buğday yarması var göce deriz onu eleyip üstünün kepeğinide pişiriyoruz soğumaya birakıyoruz tuz un elediğimiz göcenin unu yoğurt bizim tarhana kırmızı olur yoğurup bezin üstüne serip kurutuyoruz ufalayıp kaldırıyoruz sadece unla da olur otu katmadan yaparsın korkacak birşey değil yıllardır kendi başıma yapıyorumTarhanayi yapiyosun ya simdi malzeme olarak ne katiyosun mesela?Kimisi yogurtta katiyo mesela kimi katmiyo. Hic cesaretim yok onu yapmaya
Hazir yarma olurmu ki? Yarma cok kullanirim bemde.. kavurmasi cok guzel olur birde yayla corbasinada ondan koyarim.. ama bunlari blenderden gecirip pisirip doksek unla kivam aldirsak mesela?? Gerci yarmayi ole pisirip koysam tane tane durur galiba.. sicak sicak dokuluyo galiba bezin uzerine dimi? Cocuklara yapsam iyiydi aslinda.. haziri en organik dedigin olsun evde yapilanla ayni olmuyo bemceSoğan kırmızı biber az domates burada tarhana otu diye birşey var dağlarda yetişir pişerken onu da katıyoruz biz bu malzemeleri pişirip buğday yarması var göce deriz onu eleyip üstünün kepeğinide pişiriyoruz soğumaya birakıyoruz tuz un elediğimiz göcenin unu yoğurt bizim tarhana kırmızı olur yoğurup bezin üstüne serip kurutuyoruz ufalayıp kaldırıyoruz sadece unla da olur otu katmadan yaparsın korkacak birşey değil yıllardır kendi başıma yapıyorum
Gülüm kepekli oluyor benim dediğim ama olur sanırım hepsini pişir yarma hariç blendır tut sonra yarmayı koy tekrar ocağa piştikten sonra soğuyacak un yoğurt koyup yoğuracaksın soğukken beze önce un eleyip üstüne kaşıkla koyacaksın aralıklı aralıklıHazir yarma olurmu ki? Yarma cok kullanirim bemde.. kavurmasi cok guzel olur birde yayla corbasinada ondan koyarim.. ama bunlari blenderden gecirip pisirip doksek unla kivam aldirsak mesela?? Gerci yarmayi ole pisirip koysam tane tane durur galiba.. sicak sicak dokuluyo galiba bezin uzerine dimi? Cocuklara yapsam iyiydi aslinda.. haziri en organik dedigin olsun evde yapilanla ayni olmuyo bemce
Sagol canim biraz daha arastirim en iyisi : (Gülüm kepekli oluyor benim dediğim ama olur sanırım hepsini pişir yarma hariç blendır tut sonra yarmayı koy tekrar ocağa piştikten sonra soğuyacak un yoğurt koyup yoğuracaksın soğukken beze önce un eleyip üstüne kaşıkla koyacaksın aralıklı aralıklı
Aslında çok basit ama yapmadığın için korkuyorsun sen ben yazarım sana ayrıntılı tarif yarım kilo yarmadan yap dolu olur hatta al malZemeleri tarif ederim sanaSagol canim biraz daha arastirim en iyisi : (
Tamam anlastik:) sonra vaktim yok demiycen ama :))Aslında çok basit ama yapmadığın için korkuyorsun sen ben yazarım sana ayrıntılı tarif yarım kilo yarmadan yap dolu olur hatta al malZemeleri tarif ederim sana
Yok sadece pazar olmam ben salıda yarım gün yokumTamam anlastik:) sonra vaktim yok demiycen ama :))
Tesekkur ederim canisi:) sanada bol sans canim :)Ellerine sağlık canım...
Bol şans diliyorum...
Gerçekten güzel görünüyor...
Bakalım bende ilk defa katılacağım...
İyi olan kazansın![]()
Cok tesekkur ederim:) acemilik oldu bu kez : (Vay vay vay bu sunumlarını güzelliği ne ya çok güzel
Başarılar dilerim :)
Sagolasin sanada basarilar:)Ellerine sağlık başarılar dilerim