Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahahahah özür dilerim Teşekkür ederimSeni varya Pıçaklarim açken karşıma çıktığın için ellerine sağlık başarılar canm ama bi daha olmasin
Afiyet olsun canm benimHahahahahah özür dilerim Teşekkür ederim
Afiyet olsun canm benim
Ellerine sağlık canım. Başarılar diliyorum
Çok teşekkür ederim kızçelerElinize sağlık, çok güzel görünüyor
Teşekkür ederim kukrişimEllerine sağlık canım çok güzel olmuş başarılar diliyorum
Bu kalın puntolar kafama iyice girsin diye miydi aşkısı? Keşke hem KIRMIZI hem kalın puntolu yazsaydınBebekim susam tavuga çok yakışıyor. Sende çok güzel yapmışsın. Sunumun tabak dizaynın çok güzel olmuş gözüm gönlüm açıldı başarılar dilerim,ellerine sağlık minnoş
Seni önemsiyorum demek istedim bebek gönlüm seninle kırmızı olacaksın ben değilsem tabiki sen olmalısın ❤Bu kalın puntolar kafama iyice girsin diye miydi aşkısı? Keşke hem KIRMIZI hem kalın puntolu yazsaydın
Yaaaa asdfkssdfghajaggs canım elifim Seni öpeyim azcık gel yamacıma Teşekkür ederimSeni önemsiyorum demek istedim bebek gönlüm seninle kırmızı olacaksın ben değilsem tabiki sen olmalısın ❤
Yaaaa asdfkssdfghajaggs canım elifim Seni öpeyim azcık gel yamacıma Teşekkür ederim
teşekkür ederim. ben de aynı şekilde farklı tarifleri seviyorum. çok sağ olEllerine sağlık farklı bir tarif severim farklı şeyleri Başarılar
Teşekkür ederim, susam çok güzel tat veriyorBunu eşim yapmıştı ama susamsız versiyonu, çok beğenmiştim bir daha susamlı deneyelimm çok güzel görünüyor ellerine sağlık başarılar dilerim
Teşekkür ederim canıııııımmmmEline sağlık canım
Ayşeeem susamlı musamlı neler yaptın kız sen boyle eline emeğine saglıkSelam hanımlar bugün çok ballı bir tarifle karşınızdayım
Çıtır çıtır kızarmış tavuk kanadını kim sevmez ki? Hele bir de bu çıtırlara bal ve soya sosu ikilisi eklenmişse... Hadi hemen tarifimize geçelim.
Malzemeler:
1 paket kanat
1 yemek kaşığı nişasta
1’er çay kaşığı tuz-karabiber-sarımsak tozu (ya da 1 diş dövülmüş sarımsak)
1 yemek kaşığı soya sosu
1 yemek kaşığı bal
1 yemek kaşığı susam
2 yemek kaşığı sıvıyağ
Eki Görüntüle 2757531
Yapılışı:
Kanatlarımızı derin bir kaba alıp üzerine tuz, karabiber, sarımsak ve nişastayı ekleyerek iyice harmanlıyoruz.
Daha sonra kanatlarımızı kızgın yağda kızartıyoruz ve yağı süzülsün diye kenara alıyoruz. (Ben fritözde kızarttım daha pratik oldu. Dilerseniz önceden ısıtılmış 180 derece fırında 25 dakika kadar kızartabilirsiniz.)
Bir tavada soya sosu, bal ve sıvıyağı biraz kızartıp üzerine kanatlarımızı diziyoruz ve hızlıca susamları ekliyoruz. Hemen alt üst edip çevirerek sosun kanatların her yerine dağılmasını sağlıyoruz.
Eki Görüntüle 2757532 Eki Görüntüle 2757533 Eki Görüntüle 2757534 Eki Görüntüle 2757535 Eki Görüntüle 2757536 Eki Görüntüle 2757537 Eki Görüntüle 2757538 Eki Görüntüle 2757539
işte bu kadar! Balı seven herkesin bu tadı seveceğine eminim. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun.Ve benim sunumum
Eki Görüntüle 2757541 Eki Görüntüle 2757542 Eki Görüntüle 2757544 Eki Görüntüle 2757545 Eki Görüntüle 2757547 Eki Görüntüle 2757549 Eki Görüntüle 2757548 Eki Görüntüle 2757550 Eki Görüntüle 2757551 Eki Görüntüle 2757552
Eki Görüntüle 2757589
Eki Görüntüle 2757590 Eki Görüntüle 2757591 Eki Görüntüle 2757592 Eki Görüntüle 2757593