K otirine diye bir ilaç var eczanede satılıyor. Ondan alın su ile seyretilip kullanılıyor zaten,fısfıslı şişeye hazırlayıp geçtiği yerlere sıkın,4 ay etkisi var sanıyorum,işinizi görür. Ortamı havalandırmayı unutmayın.
Market tipi ilacların işe yarayacağını sanmıyorum.
K otirine diye bir ilaç var eczanede satılıyor. Ondan alın su ile seyretilip kullanılıyor zaten,fısfıslı şişeye hazırlayıp geçtiği yerlere sıkın,4 ay etkisi var sanıyorum,işinizi görür. Ortamı havalandırmayı unutmayın.
Market tipi ilacların işe yarayacağını sanmıyorum.
aa bu goruntusu aynen susama benzeyen seyi bende tuvaletimde cop kovasinda gordum, bu ne ki diye dusunuyordum, ama atlayip ziplamiyor, hareketsizdi. Bocek oldugundan bile emin olamadm :/
Evet aynen onlardan. Fareye de etkili. Pille çalışma imkanı da var galiba. İstersen özelden marka veririm. Almasan bile her sorunu detaylı bir şekilde cevaplıyorlar. Ben kime tavsiye ettiysem duacı oldu.Yaa hani fare için satılan elektirikli kovuculardan mı? Bu arada dışarıda priz yok bende. İnan neredeyse her akşam evin içinde akrep öldürüyorum dün akşamda oldu.
Evet lütfen özelden markayı gönderiver. Pillisi var mı diye sorarım. Ben de zehir kullanmak istemiyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.Evet aynen onlardan. Fareye de etkili. Pille çalışma imkanı da var galiba. İstersen özelden marka veririm. Almasan bile her sorunu detaylı bir şekilde cevaplıyorlar. Ben kime tavsiye ettiysem duacı oldu.
BuAyy evet mutfakta sadece baharat var, kuru erzaklar çok çabuk bozuluyor diye onları dolaba koyarım ama baharat aklıma gelmemişti. Ocağın üzerindeki dolapta duruyorlar, sıcaktan bozulmuş olabilirler. Komşum da da sadece salonda çıkınca, dışarıdan geldiğini düşünmüştük. Akşam ilk işim baharatlıklar olacak. Sağol aklıma getirdin..
Merhaba,bu sanırım çok çok nadir olan şey benim de başımda şuan ve aylardır muzdaribim ,doktorlara gittim anlamadilar baştan savdilar,evi 3 kez ilaclattik kurtulamadim en son tam bir ay ikiz bebeklerimi annemde bırakarak kendi basima tüm evi herşeyi ama neredeyse herşeyi ilacladim evime döndüm ve şu an ağlayarak yazıyorum ki kurtulamadim, gittiğim doktorlar buradaki en yetkililerde üniversitenin halk sağlığı hocası bile olmaz öyle şey dedi,psikiyatr yolu gösterdiŞikayet PM
155i arayip emniyetin ilaclama bolumu cagirabilirsin. ayrica gercekten olumcul olmasalar bile akrabalarimin vucuduna yumurta birakip hastanelik ettikleri oldu bu emretlerin.
bir alıntı