Ben bu ilacı akrep için kullanmayı düşünüyorum. Siz kullandınız mı? Sağlığa bir etkisi var mı? Yani ilacı satanlar yan etkisi yok diyor ama sonuçta bir tür zehir.K otirine diye bir ilaç var eczanede satılıyor. Ondan alın su ile seyretilip kullanılıyor zaten,fısfıslı şişeye hazırlayıp geçtiği yerlere sıkın,4 ay etkisi var sanıyorum,işinizi görür. Ortamı havalandırmayı unutmayın.
Market tipi ilacların işe yarayacağını sanmıyorum.
K otirine diye bir ilaç var eczanede satılıyor. Ondan alın su ile seyretilip kullanılıyor zaten,fısfıslı şişeye hazırlayıp geçtiği yerlere sıkın,4 ay etkisi var sanıyorum,işinizi görür. Ortamı havalandırmayı unutmayın.
Market tipi ilacların işe yarayacağını sanmıyorum.
Ben ilk defa bu sene 5 senedir oturduğum evimde gümüş böceği diye tabir edilen böceklerden gördüm,tatile giderken sıktım köşe kenar aklınıza gelebilecek heryere,döndüğümden beri görmüyorum böceklerden. Herhangi bir kokusu yok ilacın,ben sıkarken hiç koku almadım. Eldiven kullandım sadece kullanırken ve eve dönünce tüm camları açıp havalandırdım,bir sorun yaşamadım ki 2.5 yaşında kızım var. En etkili ve insan sağlıgına zararsız ürün olarak bunu önerdi eczacımız.Ben bu ilacı akrep için kullanmayı düşünüyorum. Siz kullandınız mı? Sağlığa bir etkisi var mı? Yani ilacı satanlar yan etkisi yok diyor ama sonuçta bir tür zehir.
Anladım,kokusu yok ilacın bilemedim şimdi etki edermi ama yumurta varsa köşe kenarda onları yok eder en azından çoğalmadan diye düşünüyorum, yinede bir eczaneye danışın derim. Havaya sıkılacak bir ürün değil bu bahsettiğim.Teşekkür ederim, ama bunlar uçuyorlar ve tavanda , duvarda , heryerdeler. ben bu ilacı sıktığımda ilacın değmediği yere de etki edecek bir şeye ihtiyacım var. bu bahsettiğiniz bu işlemi görür mü? yoksa sadece ilaç değen yere konarlarsa mı işe yarar
Bu ilacı aldığım yerde bana tüm eve, tavanlara, perdelere her yere sıkın demişlerdi. Yani elbet bir yere konacaklar :)Teşekkür ederim, ama bunlar uçuyorlar ve tavanda , duvarda , heryerdeler. ben bu ilacı sıktığımda ilacın değmediği yere de etki edecek bir şeye ihtiyacım var. bu bahsettiğiniz bu işlemi görür mü? yoksa sadece ilaç değen yere konarlarsa mı işe yarar
Ben zehirden çok korkuyorum. Bahçeli evde oturduğum için akrep sorunu vardı. Evin dışına etkisi evin etrafını saracak şekilde birkaç tane elektrikli kovucu yerleştirdik. Rahatız.Ben bu ilacı akrep için kullanmayı düşünüyorum. Siz kullandınız mı? Sağlığa bir etkisi var mı? Yani ilacı satanlar yan etkisi yok diyor ama sonuçta bir tür zehir.
Yaa hani fare için satılan elektirikli kovuculardan mı? Bu arada dışarıda priz yok bende. İnan neredeyse her akşam evin içinde akrep öldürüyorum dün akşamda oldu.Ben zehirden çok korkuyorum. Bahçeli evde oturduğum için akrep sorunu vardı. Evin dışına etkisi evin etrafını saracak şekilde birkaç tane elektrikli kovucu yerleştirdik. Rahatız.
piremi acaba onlar
Baharatlar böceklendiğinde olan böcekten mi bahsediyorsun acaba?
Baharatların tezgah üstünde falansa ve alalı uzun zaman olduysa böceklenmiş olabilir.
Kontrol etmeni tavsiye ederim.
Şikayet PM
155i arayip emniyetin ilaclama bolumu cagirabilirsin. ayrica gercekten olumcul olmasalar bile akrabalarimin vucuduna yumurta birakip hastanelik ettikleri oldu bu emretlerin.
bir alıntı
Rica ederim :)asdes .!.:Ayy evet mutfakta sadece baharat var, kuru erzaklar çok çabuk bozuluyor diye onları dolaba koyarım ama baharat aklıma gelmemişti. Ocağın üzerindeki dolapta duruyorlar, sıcaktan bozulmuş olabilirler. Komşum da da sadece salonda çıkınca, dışarıdan geldiğini düşünmüştük. Akşam ilk işim baharatlıklar olacak. Sağol aklıma getirdin..
Rica ederim :)
Baharatların bozulacağı aklımıza pek gelmez.
Başıma geldiği için hatırlatmak istedim. İnş baharatlardandır da atar kurtulursun :)
Benim dolapta unuttuğum un böceklendi. Aynen susam gibi. Bütün dolabı sarmışlar. Her yeri temizledim boşalttım ama bitmediler. Her gün görmeye devam ediyorum. Bir haftadır nefretim oldu. Erzak dolabınıza bakın derim.