Asıl siz kusuruma bakmayın ailemden aldığım terbiye dolayısıyla kelime lugatım da YUHHHH kelimesi maalesef yok.
Tarzım değil yani Ama size çok yakışıyor
Yorumum da sigarayı tavsiye etmiyorum.
"Biz sigara içsek o hareketleri yapamaz tıkanırız" cümlesine binaen yorum yapmıştım. Ancak etrafına negatif enerji yayan, ukalalık ve bilmişlik taslayıp stres yapan kimselerin yakınında olmaktansa sigara içmek daha sağlıklı bence
Stres ince hastalığa kansere sebep olur tek başına ve mutlu içilen sigara sadece hasta olma olasılığını arttırır ama hasta etmez
Asıl siz kusuruma bakmayın ailemden aldığım terbiye dolayısıyla kelime lugatım da YUHHHH kelimesi maalesef yok.
Tarzım değil yani Ama size çok yakışıyor
Sizede sigaranın faydalarını saymak çok yakışıyor...
Millet akciğer kanseri,siroz,kalp hastası...oluyor o pis şey yüzünden sizde burda hiç alakasız bir şekilde bir arkadaşımız hayret ettiği noktayı anlatıyor
Sizde bütün cahilliğinizle bilgilendirme yapıyorsunuz!Vallahi ben o cevaba YUHHH kelimesini bile çok hafif buluyorum:))
Evet aynen dediğiniz gibi 94 yaşında ki dedem de sizin iyi dileklerinize göre sigara içerek sağlıklı bir şekilde eceliyle ölmüştü. Allah rahmet eylesin. Hatta öleceğini anladığı gün yemeğini yedikten sonra sigarasını içmiş öğle uykusuna dalıp öyle vefat etmişti.
Nasıl olacaksa demeyin vallahi aynen dediğiniz gibi oluyor
İnsan mutlu olduktan sonra sigara zararlı değil.
Asıl zarar STRES ve kendi gibi düşünmeyen insanlara kafayı takıp onlarla tartışıp kendini boş yere germek inanın kanseri resmen davet eder.
MUTLU OL SAĞLIKLI YAŞA
Yorumum da sigarayı tavsiye etmiyorum.
"Biz sigara içsek o hareketleri yapamaz tıkanırız" cümlesine binaen yorum yapmıştım. Ancak etrafına negatif enerji yayan, ukalalık ve bilmişlik taslayıp stres yapan kimselerin yakınında olmaktansa sigara içmek daha sağlıklı bence
Stres ince hastalığa kansere sebep olur tek başına ve mutlu içilen sigara sadece hasta olma olasılığını arttırır ama hasta etmez
dün Acun Damlaya "belli çok efkarlanmışsın" gibi bir cümle kurudu... bu mudur yani??? diyorum ama yine de izliyorum ya, naaptı bu Acun okuttu, üfletti mi türk halkını, sanki hipnoz olmuşuz hepimiz:=)))
Hic izlemiyorum izlettirmiyorum 3 oglum var sirf onlar icin belgesel izliyorum bu tarz programlarin hicbir getirisi yok insanlara gercek gibi gostermeleri de cabasi millet kendini gelistirirken biz survivordaki x kisi sigara icmis onu konusuyoruz lutfen boyle programlarla coluk cocugumuzun beynini doldurmayalimm
Arkadaş yaa hersey yalanmis iyi mi yok sciz yok bayiliyoruz bilmem ne ulan sigara bile içiyor hatun bide Acun num bir açıklamasi vardi sigaraya karsiyim adaya sokmam orada calisanlar bile icmiyor yarismacilarin gormemesi icin bilmem ne
Kolun dirsek kismi ne zamandır bel kismindan kivrilma yapiyor beter bocek mu bu kiz ? Fizik kurallarina aykiri kızın kol durusu dikkatli bakilmali bence. .. bir de orda sadece acun medya kameraları varken nasil aldılar bu goruntuyu ? Adam montajla atmaz mi o görüntüyü ???? Hadi hersey oldu bitti diyelim de o kolun dirsek kismi nasıl belinde olur ? Sabahtan beri deniyorum göğüs altina inmiyor... biraz uyanik olmak lâzım herseye de inanmamak lâzım.