Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Asıl siz kusuruma bakmayın ailemden aldığım terbiye dolayısıyla kelime lugatım da YUHHHH kelimesi maalesef yok.Kusura bakmayın ama YUHHH!!!
Yorumum da sigarayı tavsiye etmiyorum.Bi de tavsiye edin tam olsun
Sizede sigaranın faydalarını saymak çok yakışıyor...Asıl siz kusuruma bakmayın ailemden aldığım terbiye dolayısıyla kelime lugatım da YUHHHH kelimesi maalesef yok.
Tarzım değil yani Ama size çok yakışıyor
Evet aynen dediğiniz gibi 94 yaşında ki dedem de sizin iyi dileklerinize göre sigara içerek sağlıklı bir şekilde eceliyle ölmüştü. Allah rahmet eylesin. Hatta öleceğini anladığı gün yemeğini yedikten sonra sigarasını içmiş öğle uykusuna dalıp öyle vefat etmişti.Size sigaralı,ferah nefesli, sağlıklı vucutlu,hiç hırıltılız, aksırmasız tıksırmasız,mis kafein kokulu,açık damarlı...günler!! (Nasıl olacaksa bunlar pehhh:)))
Tek cümleden karakter analizi de yaptırabiliyor demek ki sigaraYorumum da sigarayı tavsiye etmiyorum.
"Biz sigara içsek o hareketleri yapamaz tıkanırız" cümlesine binaen yorum yapmıştım. Ancak etrafına negatif enerji yayan, ukalalık ve bilmişlik taslayıp stres yapan kimselerin yakınında olmaktansa sigara içmek daha sağlıklı bence
Stres ince hastalığa kansere sebep olur tek başına ve mutlu içilen sigara sadece hasta olma olasılığını arttırır ama hasta etmez
Kolun dirsek kismi ne zamandır bel kismindan kivrilma yapiyor beter bocek mu bu kiz ? Fizik kurallarina aykiri kızın kol durusu dikkatli bakilmali bence. .. bir de orda sadece acun medya kameraları varken nasil aldılar bu goruntuyu ? Adam montajla atmaz mi o görüntüyü ???? Hadi hersey oldu bitti diyelim de o kolun dirsek kismi nasıl belinde olur ? Sabahtan beri deniyorum göğüs altina inmiyor... biraz uyanik olmak lâzım herseye de inanmamak lâzım.