Mihrimah hanımÖyle sigara tiryakisi olupta nasıl oyun oynuyorlar anlamadım. Biz olsak iki adımda tikanıriz
Bi de tavsiye edin tam olsunMihrimah hanım
Sigara kullanıp kullanamadığınızı bilmiyorum ama düşünceniz çok yanlış.
Sigara içenler tıkanır diye bir durum yok.
Ben yıllarca sigara içtim eşim hiç içmemiş biri.Ben yokuş çıkarken tek nefeste tıkanmadan çıkarım eşim nefes alamaz ve tıkanır.
Sigara tıkamaz harrketsizlik tıkar.
Her gün düzenli spor yapar beslenmesine dikkat eden sigara tiryakisi kişi asla tıkanmaz.
Size şöyle örnek vereyim Galatasaray'lı futbolcu Suat vardı maçta en hızlı ve en seri koşan futbolcuydu ve günde 1 paketten fazla sigara içerdi.Akciğerleri sürekli oksijen sağlayarak çalıştırırsanız tıkanmazsınız.
Kusura bakmayın ama YUHHH!!!Mihrimah hanım
Sigara kullanıp kullanamadığınızı bilmiyorum ama düşünceniz çok yanlış.
Sigara içenler tıkanır diye bir durum yok.
Ben yıllarca sigara içtim eşim hiç içmemiş biri.Ben yokuş çıkarken tek nefeste tıkanmadan çıkarım eşim nefes alamaz ve tıkanır.
Sigara tıkamaz harrketsizlik tıkar.
Her gün düzenli spor yapar beslenmesine dikkat eden sigara tiryakisi kişi asla tıkanmaz.
Size şöyle örnek vereyim Galatasaray'lı futbolcu Suat vardı maçta en hızlı ve en seri koşan futbolcuydu ve günde 1 paketten fazla sigara içerdi.Akciğerleri sürekli oksijen sağlayarak çalıştırırsanız tıkanmazsınız.
Siz deyince, simdi denedim oldu. Kolu uzun demekki.Kolun dirsek kismi ne zamandır bel kismindan kivrilma yapiyor beter bocek mu bu kiz ? Fizik kurallarina aykiri kızın kol durusu dikkatli bakilmali bence. .. bir de orda sadece acun medya kameraları varken nasil aldılar bu goruntuyu ? Adam montajla atmaz mi o görüntüyü ???? Hadi hersey oldu bitti diyelim de o kolun dirsek kismi nasıl belinde olur ? Sabahtan beri deniyorum göğüs altina inmiyor... biraz uyanik olmak lâzım herseye de inanmamak lâzım.
Canım mantık hataları çok fazla var :/ aman bize ne :))))Siz deyince, simdi denedim oldu. Kolu uzun demekki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?