kastilya Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Ocak 2012 26 0 36 İstanbul 19 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi kastilya #1 Ünlü dansçı olarak tanıdığım Hasan Yalnızoğlu nedense gönüllülerde katılmıştır. bence favoridir.kalanı kendi arasında kavga eder.
Ünlü dansçı olarak tanıdığım Hasan Yalnızoğlu nedense gönüllülerde katılmıştır. bence favoridir.kalanı kendi arasında kavga eder.
nanymchpee >^.^< Kayıtlı Üye 10 Şubat 2011 1.118 8 358 Diğer 19 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi kastilya #2 evet dun bizde kim oldugunu cozduk hasan'in .. neden unlulere almamislar anlamadim..
kastilya Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Ocak 2012 26 0 36 İstanbul 19 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi kastilya #3 Doğuş bakışları ile psikopata benzemektedir. sokakların acılı çocuğudur.içinde bir suskunlar gizlidir.bence üzerine gitmeyin orhan baltacı'nın demek istiyorum diğer cici arkadaşlara.
Doğuş bakışları ile psikopata benzemektedir. sokakların acılı çocuğudur.içinde bir suskunlar gizlidir.bence üzerine gitmeyin orhan baltacı'nın demek istiyorum diğer cici arkadaşlara.