- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
asıl semih ne yapacak kırmızı defteri olmadan az notlaşmadılar wc de :))
küçük not 500 büyük not 1 miydi
cafe heryerde diye boşuna demiyoruz yaniAa cafeci var burda
Cafe yandı bitti kul oldu diyok ya bacimcafe heryerde diye boşuna demiyoruz yani
semihin oyunlarına geldi sadece yoksa çok iyidir kendisi :)
Serkan sütten çıkma ak kaşık ya
sen asıl restoranttan haber ver canım ? hangisi yandı acabaCafe yandı bitti kul oldu diyok ya bacim
semihin oyunlarına geldi sadece yoksa çok iyidir kendisi :)
sen asıl restoranttan haber ver canım ? hangisi yandı acaba
biz güneşimizi gördük cevabı verdik zaten size
Tatmadigimizi nerden biliyorsunyenilgiye doymuyosunuz bi türlü :)) inşallah sizde tadarsınız birgün şampiyonluk duygusunu
Amaç burda gerilip tartışma çıkarmak değil ki sen cafeyi desteklersin biz semihi olabilir herkes aynı fikirde olamaz ama inşallah semih hak ettiği şampiyonluğu survivorda yaşar ütopyada eski yarışmacılar oy kullandı ordan zaten belliydi oylarin tunacaya gideceği cafe destekçileri de tek bi sms yada gazete satışına yüklendi ama semihciler hem gazeteye hem sms e yüklendi tek bi oylama olsa eminim semih kazanirdıyenilgiye doymuyosunuz bi türlü :)) inşallah sizde tadarsınız birgün şampiyonluk duygusunu
Bende hele o sakin sakin laf sokması yok mu ütopyada çok istemiştim kazanmasınıSemih mi katılmış Survivorabayılıyorum o adamaa
Semih reis yeterde artar bizim restorant diye tutturdugumuz yok.ki
ben tartışma çıkarmaya çalışmıyorum ki bitmiş gitmiş yarışma takılıyoruz sadeceAmaç burda gerilip tartışma çıkarmak değil ki sen cafeyi desteklersin biz semihi olabilir herkes aynı fikirde olamaz ama inşallah semih hak ettiği şampiyonluğu survivorda yaşar ütopyada eski yarışmacılar oy kullandı ordan zaten belliydi oylarin tunacaya gideceği cafe destekçileri de tek bi sms yada gazete satışına yüklendi ama semihciler hem gazeteye hem sms e yüklendi tek bi oylama olsa eminim semih kazanirdı
pek izlemedim ütopyayı ama finalde baktım heyecanla bekledim kazanmasını olmadı olsun kısmet değilmiş ama cidden çok süper bi adam hal ve tavırlarına bayılıyorum ben onunBende hele o sakin sakin laf sokması yok mu ütopyada çok istemiştim kazanmasını
Tamamdir gerilmeyin zaten ballar
Bayilmayan az kişidir zaten. İnce ince laf sokması yokmuSemih mi katılmış Survivorabayılıyorum o adamaa
ReisBayilmayan az kişidir zaten. İnce ince laf sokması yokmu
Ölüyorum gülmekten