- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.235
zaten laf sokarken rahat olacaksın öfkeli durmayacaksın ki karşıdaki iyice delirsinBayilmayan az kişidir zaten. İnce ince laf sokması yokmu
Ölüyorum gülmekten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zaten laf sokarken rahat olacaksın öfkeli durmayacaksın ki karşıdaki iyice delirsinBayilmayan az kişidir zaten. İnce ince laf sokması yokmu
Ölüyorum gülmekten
zaten laf sokarken rahat olacaksın öfkeli durmayacaksın ki karşıdaki iyice delirsin
Anam kizda çok iticiinci satırda olsaydı tadından yenmezdi işte semih kaçacak yer artardı işte o zman :))
Aynen ya laf sokmayı oģreten adam gibi adamzaten laf sokarken rahat olacaksın öfkeli durmayacaksın ki karşıdaki iyice delirsin
aynen yaa bende başaramıyorum o sakinliğiAynen ama ben sakin olamıyorum
Dalasım geliyor karşı tarafa
aynen canım, serkan iyi hazırlamış ama :) çok merak ediyorum semihle serkan oyunlarda nasıl olacak :)Gerilme Şimçik deil yarışma zmani demi toprak-35
Ayy Allah korusun çok cirkefti o kız hayatımda öyle birini ilk defa gördüminci satırda olsaydı tadından yenmezdi işte semih kaçacak yer artardı işte o zman :))
Biri bize ögretsinaynen yaa bende başaramıyorum o sakinliği
Semihten ders mi alsak kiBiri bize ögretsin
semihin hakkından o geliyodu ama sadece :)Anam kizda çok itici
Oo acayip hırs yaparlar ama genelini serkan alır gibime geliyor.aynen canım, serkan iyi hazırlamış ama :) çok merak ediyorum semihle serkan oyunlarda nasıl olacak :)
Oo acayip hırs yaparlar ama genelini serkan alır gibime geliyor.
Semih arkadaşlarına muhteşem zekasiyla fikirler verir
Semihin yerinde başkası olsa barış gibi duvardan atlayarak kaçırdı izlerken bi insan bu kadarda sabırlı olamaz dedirtti yani bana hayretle izledim nasıl basariyo kiSemihten ders mi alsak ki
Oda ünlü olduya dünyanın parasini ister şimdiSemihten ders mi alsak ki