Benimde en çok merak etiğim yarışmacı yarışmalarda nasıl yarışıcak ada yaşantısı nasıl olucak merakla bekliyorumne bilem kokanatmı yer ,meraklandım şimdi nasıl koşacak o yahu nasıl zıplayacak ama hiç ummadığımız taş baş yarar belkii..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde en çok merak etiğim yarışmacı yarışmalarda nasıl yarışıcak ada yaşantısı nasıl olucak merakla bekliyorumne bilem kokanatmı yer ,meraklandım şimdi nasıl koşacak o yahu nasıl zıplayacak ama hiç ummadığımız taş baş yarar belkii..
Yılmaz morgülmü ? kesin izlenir kaçmazEveet yeni topiğimiz hayırlı olsun 2016 kadrosu yavaş yavaş belli olmaya başladı bile dizi sevmeyen ve izlemeyen biri olarak sadece bu tür programları izliyorum bol entrika,kavga,mücadele,heyecan oluyo...
Gayet eğlenceli oyunlar,ada yaşantısına sahne oluyo survivor yarışması bu sene en merak ettiğim ünlü yılmaz morgül bakalım neler yapabilecek ben genelde nedendir bilinmez ama gönüllüleri destekledim şimdiye kadar bakalım önümüzdeki aylarda hangi takımı desteklicem
2016 SURVİVOR KESİNLEŞEN YARIŞMACILAR
- YILMAZ MORGÜL
- İBRAHİM YATTARA
- YUNUS GÜNÇE
- TUĞBA ÖZAY
- ÇAĞAN ATAKAN ARSLAN
Kesinleşen isimler şimdilik bunlar
Ellerini iki yana açarYılmaz morgülü koşarken hayal ediyorum da
Bu sene artık güçlü kadın yarışmacılar görmek istiyorum ya müge koşarken televizyonun içine dalıp arkadan ittiresim geliyoduEllerini iki yana açar
Eski Türk filmlerinde ki gibi koşar
Bu sene çok gulecegiz cok
Bu sene artık güçlü kadın yarışmacılar görmek istiyorum ya müge koşarken televizyonun içine dalıp arkadan ittiresim geliyodu
Bende onu badanasız suratla hayal edemiyorum bıleYılmaz morgülü koşarken hayal ediyorum da
Bende onu badanasız suratla hayal edemiyorum bıle
Kız o heryerini acar normaldeTuğba özaya ne demeli
Kız o heryerini acar normalde
Orda ne eder ki
Nihal kalır bence potansiyel kavgacı nede olsaİlk haftadan elensin istediklerim 1 tuğba özay 2 nihal candan
Yok ayşegül isimler netleşti tv8 de tanıtım dönmeye başladı bileAyşegül'de vardı degılmı
Nihal yoktu önceden hep Ayşegül deniyorduYok ayşegül isimler netleşti tv8 de tanıtım dönmeye başladı bile
Acun ilicali twitter hesabından da paylaşmışNihal yoktu önceden hep Ayşegül deniyordu
Yılmaz'ı gordunmu
Ay merak ettim