- 20 Mart 2009
- 30.804
- 91.860
- 1.123
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
-
- #1.121
Aynen katiliyorum size sema tab8 başarılı olur hep gucsuzleri yendi nagihani neden yenemedi nagihan iyi yaptı gonullulere geçmekleYarıştığı dönemde Atakan'a karşı tavırları yüzünden aşırı antipatik bulduğum Nagihan bugün Sema,Damla ve Sahra'yı yenerek sempatimi kazandı.
Sema sinsinin önde gideni,Damla desen gereksiz bir ukalalıkla gelmiş bu sene.Sahra zaten boşun boşu. Kısacası oh valla çok sevindim.
Nagihan tek başına yarışıp ünlülere dokunulmazlığımi aldioduŞimdi gördüm all star kaybetmiş nagihan gonullulere geçmekle kaybetmisler
Ah nerdeeeeee keske elense ama zor galiba :/ simdi nihat dogan bi defolsun gitsin de,sonra insallah turabi giderHaftaya da Turabi elense ne güzel olur
Melih o kadar aşırı sakatlanmadi ki niye gitti hakan daha kötü oldu ama duruyorMelihe çok yazık oldu ya
Ben hakanın orda ne iş yaptığını anlamadım zaten.... Bide akil vermelere kalkıyor.Melih o kadar aşırı sakatlanmadi ki niye gitti hakan daha kötü oldu ama duruyor
Canim son zmanlarda pek aktif olamıyorum,iste bazen firsatim olursa gunduzleri 10 dk falan.birde aksamlari bu saatlerde bakip çıkıyorum.ama gelicem sali günü dizi topigine yine insallah ❤❤Coco sen nerelerdesin ne zamandır yoksun dizi topigimiz de goremedimm seni
Yalaka çünküPeki Ademe yapmadığı kalmayan semanın şu an ademin dibinden ayrılmaması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?