- 7 Ağustos 2010
- 48
- 141
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
nihat doğan yine karakterini ortaya koydu zamanında pascal noumadan nasıl kaçtığını unuttu.
Anıl efendiliğini gösterdi.
Anıl efendiliğini gösterdi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok adaletsiz oldu ya bütün odulleri all star kazaniyo hic bir anlami kalmiyo kiHahahah Acun resmen psikolojik deney tadında bir format geliştirmiş bu sezon.
Bakalım zavallı gönüllüler kaç gün ac susuz uykusuz dayanabilecekler.
Rezalet.
bu gerzeği bu kadar konusturduklarina bende inanamiyorum 2 oyun aldi cenesi açıldı hiyarinAn itibariyle benim için survivor bitmiştir.
Tecavüze tacize laikliği kılıf gösteren nihat isimli varlığı böyle konusturduklari için yazıklar olsun
Cok adaletsiz oldu ya bütün odulleri all star kazaniyo hic bir anlami kalmiyo ki
bu gerzeği bu kadar konusturduklarina bende inanamiyorum 2 oyun aldi cenesi açıldı hiyarin
Insallah.anili cok sevdim ben ya.gönüllüler ne kadar masum.unluler gibi yamyam değil.ego savaslari da yok.kiyamam yaa.cocuk orda hicbirsey demedi evet.şov yapti işte dedigin gibi.efsane geri döndü dio tövbe yarabbim gulsem mi aglasam mi bilemedimYa hayır anlamıyorum ki Anıl ne dedi .
Efendi gibi konuştu çocuk bu insanımsı yine kendi şovunu yaptı. Tez vakitte meşalesi söner inşallah.
Yok bee gecende dedi ki gönüllü arkadaslari ac birakicaz ödülü biz kazanicaz gibi pervasizca bi söylemi oldu o adamin iyi niyetli görünüşüne inanmiyom acikcasi benTurabi bu sene beni çok şaşırttı güzel konuştu ama gönüllülere moral verdi zamanında oda aç kalmıştı gönüllü adasındayken gönüllüler toparlayacaktır ya inşallah özellikle Anıl çok parladı sevdim bende ünlülerden bile adam eler sms potansiyeli yükselir.
:)))) çok mu seviyon kuzu merveyi ? Bak bende severdim ama suan bakiyorum aşırı kindar ve birilerini diline dolamayi cok seven biri.finale kalmasini istemiyorum açıkçası.daha adaya ayak basar basmaz hakan aşağı hakan yukarı sinirlerimi ziplattiAaa niye öyle diyorsun merve elenmesin onun prim e ihtiyacı yok cocom
Kadinlardan kazanacaksa damla kazansin bence merve degil.ben damlanin kazanmasini isterim.ayrica merve parkurda cok yavasArtık kadınlar kazansın erkekleri tutmayı bırakın
Çok seviyorum tabiki damlada sinsi bence o da bir zamanlar arkadaşını elemusti merve dediğim dedik açık sözlü:)))) çok mu seviyon kuzu merveyi ? Bak bende severdim ama suan bakiyorum aşırı kindar ve birilerini diline dolamayi cok seven biri.finale kalmasini istemiyorum açıkçası.daha adaya ayak basar basmaz hakan aşağı hakan yukarı sinirlerimi ziplatti
Zamanla damla olur oy cogunlugu insallahYukarıdaki oylamaya bak cococum merve cogunlukta
Bizde canim cok adaletsizce oldu bu seneki takimlarHiç begenmedim bu senekini çünkü 10_1 nedir ya nihat doğana bak nasl konşyr hiç sevmedim bu senekini
Bencede böle giderse kmse izlemez bugünki neydi ya degştrsnlr güçlü kişilr gelmezse olmaz bence keşke oraya ademi ve bir tanede kadın gönderseleriBizde canim cok adaletsizce oldu bu seneki takimlar