- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
Geçen yıne dövüşüyoruzzz abii ben bu adama bı vurdummmmm çenesı yamuldu bırdaahaaa vurdduummmm burnu yamulduuuuuuuuuuuuuuuuOoofff agliycaaaaammmmm turabi show
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen yıne dövüşüyoruzzz abii ben bu adama bı vurdummmmm çenesı yamuldu bırdaahaaa vurdduummmm burnu yamulduuuuuuuuuuuuuuuuOoofff agliycaaaaammmmm turabi show
Hayirlisi l bakalim inşallah bekledigimize değerTurabi bu sene ademin üstüne oynamasa bari..evet atlet cok ama bakalım,ünlüler suan cok güçlü.zaman ne gösterecek izleyelim gorelim.insallah adem gecer gonullulere
Yapma nolurçok ünlü gördük güle güle öldük
ben yapmım ama siz hazırmısınız 2018 TURBO TurabıyeYapma nolur
Acun bir de elenmesini istediklerimiz için oylama yapsın nolur yaa:)ben yapmım ama siz hazırmısınız 2018 TURBO Turabıye
Aynı fikirdeyim gecmis senelerden en cok kimlere sinir olduysak simdi hepsi karşımızda,bol kavgalı olacağı kesin.acun baş edemez bu kadroylaBir survivor fanatiği olarak yazmasam olmaz :)) bu yıl henüz favorim yok ben izledikten sonra belirliyorum daha çok ama sevmediklerim çok fazla türabı,sahra,nihat doğan,nagihan Acun butun antipatikleri toplamış gene herhalde bol kavga bol reyting olur düşüncesiyle bu isimler var bakalım neler olacak bu yıl izleyip gorucez :)
Hosgeldin canimAçılmış benim topik
Turabimi özledim
evet şu sema kendini cok güçlü sanıyordu havası söner simdi.birde güçlü bi erkek yarismaci atacak bence gonullulere.acaba kimGecen 2 senenin hiç keyfi yoktu
Efffsane döndü
Gönüllülere gecirecek turabiyi sırf iyice kızıssın diye
Hilmicemle arkadaslıgını bozacak hırt acun:/
Bir de ben semayla mervenin karsı takımlarda olmasını isterdim
Sema merveyle yarıssın da havası sönsün
Yok valla degilimben yapmım ama siz hazırmısınız 2018 TURBO Turabıye
Aynen Acun bunu hep yapiyo maalesef aslında haksız da sayılmaz durgun kavga olmayan bir survivor olsa kimse izlemez birazda kavgalar için izliyoruz aslında hepimiz :))Aynı fikirdeyim gecmis senelerden en cok kimlere sinir olduysak simdi hepsi karşımızda,bol kavgalı olacağı kesin.acun baş edemez bu kadroyla
Tamam canim,zaten isim anketi de ekliycem.artik izleyerek göreceğiz.cok heyecan yapiyorum ben survivor izlerken buna bi care bulmam lazimFavorim simdilik yok yazmıştım ama ümit Karanı seviyorum ne kadar galatasaraylı olsa da birde merve, adem bunlarda sevdiğim isimler gönülleri görelim birde onları hic tanımıyoruz bakalım onlarda da favorilerim çıkabilir :)
Bencede babasi yüzünden kazanamamisti cok üzülmüştüm.iste halk hep duygu sömürüsü yapanin yaninda ya,orda da öyle birşey oldu.acun turabi diyince beynimden vurulmusa dönmüştüm.bir kere daha kazanirsa haksizlik olur bence.dunyanin parasini kazandi adam.hic birinci olamayanlar kazansin.haksizlik oldu turabinin girmesiAy Turabiyi görmesem yeterdi. Hayatımda ilk defa bi insana bu kadar gıcık oldum.
Merve değişmez oyuncum benim. Hoş finale gelse bile o babayla yine biraz zor kazanır.
evet burda haklisin ama turabinin ve nagihanin kavgası da sevinci de cok antipatik ciddenAynen Acun bunu hep yapiyo maalesef aslında haksız da sayılmaz durgun kavga olmayan bir survivor olsa kimse izlemez birazda kavgalar için izliyoruz aslında hepimiz :))
Hosgeldin canim
evet şu sema kendini cok güçlü sanıyordu havası söner simdi.birde güçlü bi erkek yarismaci atacak bence gonullulere.acaba kim