- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki adem olabilir.bence bi erkek yarışmacı gececek ama kim? Hakan veya adem olabilir.Acaba kim geçecek gönüllülere. ..
Çok heyecanlı yaa... Yarışmayı izlerken hiç birşeye odaklanamiyorum..bakalım bu sene neler olacak.Belki adem olabilir.bence bi erkek yarışmacı gececek ama kim? Hakan veya adem olabilir.
Aksine sirf turabi var diye izlemeyecek o kadar çok kisi varki..Bencede cok büyük hata.acun da tabi reyting pesinde ama turabinin reyting getirecegini sanmıyorum cok gıcık yaaa
Oooo sen bir de beni gor televizyonun önünde diz çöküp yalvariyorum resmen bazen bakamiyorum esime soruyorum kazandılar mi oldu mu bitti mi eşim bıktı bendenÇok heyecanlı yaa... Yarışmayı izlerken hiç birşeye odaklanamiyorum..bakalım bu sene neler olacak.
Baslayacak yine kamyon arkasi laflarAksine sirf turabi var diye izlemeyecek o kadar çok kisi varki..
Evet yaa.bende oyleyim.. sonra diyorum sana ne oluyo sanki sen kazanacaksın..azcik sakin ol...Oooo sen bir de beni gor televizyonun önünde diz çöküp yalvariyorum resmen bazen bakamiyorum esime soruyorum kazandılar mi oldu mu bitti mi eşim bıktı benden
Hosgeldin tivitim..kazen abiden rica ettim birde anket ekledim mi konuya tamamdir.nasil buldun yeni kadroyuAhanda bende geldim survivor sever olarak
Nihat doğan la turabi kamyon arkasi laflarda iyi yarisirlar bakBaslayacak yine kamyon arkasi laflar
evet yaa cok heyecanli gercekten,bu sene kalpten gitmezsek iyidirEvet yaa.bende oyleyim.. sonra diyorum sana ne oluyo sanki sen kazanacaksın..azcik sakin ol...
Evet o ikisi asla anlasamaz bence,ilk defa ayni kadrodalar cok kavga cikar bu seneNihat doğan la turabi kamyon arkasi laflarda iyi yarisirlar bak
Bir de turabi halka cok oynuyor sinir oluyorum. .Evet o ikisi asla anlasamaz bence,ilk defa ayni kadrodalar cok kavga cikar bu sene
Turabi bu sene ademin üstüne oynamasa bari..evet atlet cok ama bakalım,ünlüler suan cok güçlü.zaman ne gösterecek izleyelim gorelim.insallah adem gecer gonullulereBir de turabi halka cok oynuyor sinir oluyorum. .
Atlet cok bi de dimi az önce tv8 izledim ya iyi yarışma olacak
Ooofff agliycaaaaammmmm turabi showSana çok 100 verdim.. 96'sını geri alıyorum.. Şimdi etrafında 4 dön bakalım.."