Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
keşke öyle olsaydıGöz6 finali bu akşam bakalım kim kazanacak ecem ve bulut kazanır umarım ya
Keşkekeşke öyle olsaydı
erdi den yeni bir semih yaratacaklar bu kesin .erdi de bernayla bir olucak ve kendi grubunu kuracak daha ikinci haftada kalıbımı basarımKeşke
Allah aşkına erdinin ne işi var orda anca ortalığı karıştırır kutuplaşma yaratır geçen senenin tekrarı olmaz umarım
1 gün kaldı :) fragman çıkmadı dimii
Yok henüz bişey .merakla beklemekteyim1 gün kaldı :) fragman çıkmadı dimii
Gonulluler cok guclu gibi gorunuyor fiziksel olarakYok henüz bişey .merakla beklemekteyim
Unlulerden yaprak dokumunde oynayan kiz alamazmis gibi geliyor banada..Nedense ben hep ünlüler alsın istiyorum gönüllüleri bilmem ama erdi oyun alamaz gibi geliyo
Bende eseri merak ediyorum aclik vurdukca cok kisiyle tartisir bence eserHer sene ünlüleri tutardim bu sene eser west i merak ettiğim için gönüllüler tarafında yim erdi hariç gönüllü takımı çok güçlü görünüyor.. Ünlülerde çok eğlenceli olur
Tabi ilk baslarda herkes makara gırgır sonra birbirlerini yerler
Aynen yari türkçe yari İng. Kafayı yer artıkBende eseri merak ediyorum aclik vurdukca cok kisiyle tartisir bence eser