:)))) yok artık bence otel olmaz sıkıntılı riskli bi durum. Ama yani ödem bu kdr olmaz bence.
Ben birleşmeye kdr yemek vermediklerini düşünüyorum sonrasında bişeyler veriliyor bence hepsi birleşmeden sonra kilo aldı ve bu her sene oluyor.
Bu arada Volkan gider bence. Ogeday kalır umarım
volkan gidici :) bencede gitsin artık itici oldu iyice kendini bşy sandı
gökhan girseydi potaya gökhandı
eğer volkan giderse bernaya baya kin tutacak demektir beni gönderdi gökhan varken diyecektir gönüllüler takımı bitti zaten volkanda giderse yarışmayanlar takımı olur kalır ogeday hariç tabi
Volkan yarışma süresince yanlış adımlar ve söylemlerle kendi kendini yaktı bence de .Valla volkanin hicbirsey demeye hakkı yok.bernaya abi ayakları yapmasini iyi biliyordu onun icin gokhanla kavga etti yok abisiyim de bilmem ne diye sonrada ogedaylarla birlikte bernanin adini verdi nasil abilik bu aanlamadım .hatırlar mısınız ogeday volkan tugce burcak dörtlüsü finalde olacaktı guya ogedayla volkanin lafiydi bu.teker tekerher hafta gideceksiniz diyorlardi.ertesi hafta burcaktan başladık göndermeye
Bende sonuç için girdim.İzleyemiyorum bugün kü oyunu kim kazandı
Sema Kıbrıs ı garantiledi .İzleyemiyorum bugün kü oyunu kim kazandı
İki dokunulmazlık da kaybedildi . İlk akşam Sabriye nin adini yazdı malum 4' lü , Adem bireysel dokunulmazlığı aldı ve Furkan ın adini verdi . Sabriye istemiş .arkadaşlar bayadır izleyemiyorum 2 dokunulmazlığı da ünlüler mi kaybetti adaylar kimlerdi de furkan gitti sanki ogedayın da adı söylenmişti diye duydum çünkü :)