- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
Yunan kızlar bizimkileri tebrik ediyolar. Sabriye adem sen gel buraya diyo
Hahahhah onu görmedim cok komik kız ya kıskanç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yorgos der susarım :)) çok yakışıklı yahu
Eridim yahu :)) hepimize birer Yorgos allahım:)))Ayneen bir de çok ciddi duruyor hic gülmüyor filan acayip karizma
Aynı SerhatAyneen bir de çok ciddi duruyor hic gülmüyor filan acayip karizma
Eridim yahu :)) hepimize birer Yorgos allahım:)))
Aynı Serhat
dün ünlüler kimi çıkardı kızlar potaya dokunulmazlığı kim aldı
Aa beraber ademi yazdılar. Sonra sema sabriye yerine ilhanı mı söylediSema kazandı bireysel dokunulmazlığı.
Adem ve İlhan çıktı potaya. Takım olduk artık risk ama böyle 6 kişi devam etmek istiyoruz o yüzden de risk alıyoruz dediler.
Aa beraber ademi yazdılar. Sonra sema sabriye yerine ilhanı mı söyledi
İzleyemedim hiç hafta sonu şaşırdım.
Vayy ilginç olmuş. Bu ademde sabriyeyi koruma işini fazla abarttı sanki.Evet Adem rica etti konseyden önce dörtlüden Sabriye çok stresli sizden ilk kez rica ediyorum artık takım olduk beni yazın dedi. Onlarda zaten biz Sabriye'yi yazmayacaktık İlhan'la Serhat'ı çıkartmayı düşünüyorduk oylarınının güçlü olduğunu düşünerek dediler bunun üzerine Adem'i yazdılar Sema İlhan dedi.
Vayy ilginç olmuş. Bu ademde sabriyeyi koruma işini fazla abarttı sanki.
Ödem adet düzensizliği diye açıklıyolar ama bilemiyorumOrdaki kadınlar kesinlikle yemek yiyor. Bu kdr şişko olunur mu ya aç kalınıp :/ Berna bıngıl bıngıl sema bile kilo aldı
Kızların saçları da hiç yağlı değil deniz suyu temizlemez diye tahmin ediyorum ama bilemem.birde kimse o kadar açlığa o performansı gosteremez yemeklerden once enerji içeceği vs.veriyoruz dedi acun ama o bile inandırıcı değil bence belkide otelde kaliyorlardir göstermelik cekim icin 1saat filan gidiyolardir barakaya