Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İsin en kötüsü de bu yorumları yapan kişi Survivor panaroma da sunucu . Yarışmacıların kimini sevip , kimini sevmeyebilir , kimini destekler kimini desteklemez buna diyecek lafım yok ama sen o programın sunucusu olarak nasıl yarışmacılardan birini böyle aşağı çekmeye çalışırsın . Bunu yaptıkça kendi seviyesini düşürüyor . Bilemiyorum ben artık acaba bu algıyı oluşturmasını Acun mu istiyor diye düşünüyorum . Anıl ı desteklemiyorum ayrıca bana göre asla şampiyon olamaz o ayrı ama bu ona yapılan bu aleni aşağılamaları görmemize engel değil .
Bir süredir artık panoramayı de izlemeyi bıraktım zaten .
Bence berna çok değişti ilk zamanlarki kadar gıcık değilBu volkanla ogeday gerçekten deli midir nedir anıl dururken neden bernayı yazıyolar hala akıllanmadılar mı. Resmen bernaya onlar yüzünden sempatim oluştu
volkan gidince takım iyice zayıflar diye bence gönderilmedi ve bu demek oluyor ki oy atma vs yok acun kimi isterse o gidiyor bana göreİnanılır gibi değil hiç bir yerde desteklenmeyen , elenecegi kesin gözüyle bakılan Volkan elenmedi . Şaka gibi ...
Serhat ve Gökhan oyunundan sonra bu ... yarışma her geçen gün inandırıcılığını , kalitesini yitirmeye başladı
Aynen öyle bundan sonra oy göndermeye gerek yok .volkan gidince takım iyice zayıflar diye bence gönderilmedi ve bu demek oluyor ki oy atma vs yok acun kimi isterse o gidiyor bana göre
bence birkaç gün öncesinden elendiklerini bunlar zaten biliyor o yüzden volkan desteklenmiyor ama anıl elenecek diye o yüzden diyor çünkü onları söylerken 2 gün öncesinde çoktan eleme olmuş oluyorBen bugün işim olmamasına rağmen izlemiyorum. Hiç içimden gelmiyor. Dün gece de Extra'yı izlemedim. Hele bugün kumandayla rehberde dolaşırken Panorama'nın sadece adını bile görünce "ıyyyh" oldum.
Eldeki verilere bakıyorum:
1) Hakan potadan en fazla 1-2 hafta önce Volkan'ın destekçisi olmadığını, oy potansiyelinin olmadığını söyledi.
2) Pota belli olduğunda daha oylama devam ederken anket açmayacağını duyurdu.
3) Gitme adayı olarak sadece Anıl ve Survy'nin olduğu bir anket açtı.
4) "%97 Anıl, %3 Survi gider" yazdı. Yani, %100 Anıl'ın gideceğini söyledi.
1. yaptığı ile 4. yaptığı birbiriyle çelişiyor. 2. yaptığı hareket çok şüphe uyandırdı, 3. yaptığı da çok ayıptı. Ayrıca, Twitter'ı yoğun kullanıyor, anket sonuçlarını görmüştür. Yine de ertesi gün kesinlikle Anıl'ın gideceğini söyledi.
Daha önce de anketlere aykırı yorum yapmıştı. Tüm anketlerde Sema Şahika'dan az oy alıyordu ama bu adam yine de çok emin şekilde Şahika elenecek demişti. Hatta hatırladığım kadarıyla %95 Şahika, %5 Sabriye gidecek demişti. Ama anketlerde Sema en sondaydı.
Mesele anketlerde Sema'nın sonuncuyken Şahika'nın elenmesi veya anketlerde Anıl Volkan'dan 2.5 kat oy alıyorken Anıl'ın elenmesi değil.
Mesele anketlerde Sema sonuncuyken adamın Sema'nın %100 elenmeyeceğini söylemesi; anketlerde Anıl Volkan'dan 2.5 kat oy alıyorken Anıl'ın %100 eleneceğini söylemesi.
Diyelim bu adama "Şahika'yı eleyeceğiz, Anıl'ı eleyeceğiz, insanları buna hazırla" denmedi. Hiçbir bilgisi yoktu diyelim. O zaman bu kadar kesin (%100 diyecek kadar kesin) konuşamaması gerekirdi. Çünkü haksız çıkınca "kötü tahmin yapan yorumcu" olurdu.
Bir yandan da düşünüyorum bu adam bunları yapınca tüm saygınlığını, prestijini yitireceğini düşünmüyor mu diye. Ama ya önemsemiyor ya da bunları hesaplayacak kadar akıllı değil. Ekşisözlük konusunda da aynı şeyi yapıyordu. Adam oradan okuyup okuyup birebir aynı yorumları yapıyor. Hiç rezil oluyorum, saygınlığım azalır diye düşünmüyor. Ya önemsemiyor veya bunun uzun dönemli sonuçlarını hesaplayacak kadar akıllı değil. Bir keresinde programa bir psikolog konuk olmuştu, sanki bambaşka bir program izliyor gibi olmuştum, şaşırmıştım. Adamın her söylediği, her yorumu orijinaldi. Öyle alışmışım ki sağdan soldan alınmış bir şeyler dinlemeye, bir garip gelmişti.
Yine aynı şekilde saygınlığını iyice yitirmiş olmayı ya önemsemiyor ya da bunları akıl edemiyor.
Volkan ilhana gelmiş sizin takımı sen ayarlarsın zaten bizimkilere de söyledim ilhan kimi derse o çıkar diyo
Ben bu kadar gıcık adam görmedim ya