Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yunusu ilk gördüğümde çok iyi yarış kazanır demiştim ama umduğum gibi çıkmadı.Yunus'u nasil tarif etsem.. boyle cok sey yapar gorunup hicbir sey yapmayanlardan gibi geliyor bana.
Bana da inanilmaz itici geliyor o adam. Unluler ciftligi mi ne vardi orada da giciktim ben yunus'aYunusu ilk gördüğümde çok iyi yarış kazanır demiştim ama umduğum gibi çıkmadı.
Zamanında psikolojik destek almıştı bir ara tirlatmisti zaten gelgit akıllıo adamda bir tuaflık var,hafiften aklı gidik gibi :)
Bir cenesi isliyor zaten. Baska bir icraati yok gibiNihal çok gereksiz konuşup duruyo.
insan ağızlarına iki tane çakıp 'düzgün konuşun lennn' demek istiyorDün nihalin kardeşini izledik ay çok gicik ya yaşı 18 giyimi 35 gibiydi ailesi hiç ilgilenmemiş bunlarla böyle konusmami olur ya
Aynen yaa çok gıcık oluyorum bu tiplereinsan ağızlarına iki tane çakıp 'düzgün konuşun lennn' demek istiyor![]()
Aynen yaa çok gıcık oluyorum bu tiplere
Hukuk fakültesinde olmalarına çok şaşırdım :S diğer yarışmada bi kaç kız daha öyle,yaşlarından dicem ama bizde o yaşta olduk valla öyle konuşsam annem,babam doktora götürürdü kesin bu kızın ayarı bozuldu diye![]()