Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Nasil da hatirladiinn :))) mervemin yerini tutacak hic kimsecikler yok valla o yüzden benim favorim de yok, öyle pel pel bakıyorum sadece :)))
:KK70: unutmadım tabi kız
neden millet survivor izlediğini saklasın ki
neden basit geliyor yani insanlara anlam veremedm

onca basit program ve diziler varken buna mı basit diyorlarmış.

:KK70: unutmadım tabi kız
neden millet survivor izlediğini saklasın ki
neden basit geliyor yani insanlara anlam veremedm

onca basit program ve diziler varken buna mı basit diyorlarmış.

Programa basit diyenleri gectim kendi fikirleri sonuçta ama survivor izleyenleri cahil cuhela goren bir grup oluştu. Hatta geçen sene bir iki kişi gelip topige yazmıştı. Cok da tinn yanii :))

Bu sene pek izleyemiyorum tadım yok şöyle bir azcık baktım semih orayı da ütopyaya çevirmeye başlamış

hep fitne fücur peşinde

Birde nihal hangi cesaretle bu yarışmaya katılabilmiş hayretler içerisindeyim

Ben bu sene hiç izlemediğim kadar izliyorum. Kadroyu komple beğendim.
1-2 dizim vardı izlediğim. Onlar yalan olacak survivor yüzünden :)

nihal oraya sırf ünlü olabilmekiçin girmiş bu ortada bir şeyi becerdiği yok:KK55:

nihal oraya sırf ünlü olabilmekiçin girmiş bu ortada bir şeyi becerdiği yok:KK55:
O salas topuzla bakimsizlikla ünlü olur mu acaba ya. ...evet ya çok beceriksiz ama sonuçta stil yarışmasında 2.oldu biraz dikkat etmesi lazımdı kendine aşırı bırakmış kendini ya...sac baş yani diğer kızlar da survivorda ama sac toplamaları bile daha iyi

kızlar merhaba :) bu yunus gunce bır tuaf değil mi yahu hareketleri falan,
birde o yanındaki kız eda mi ne adı bık bık bık ayy ne uyuz bişey :KK70:

Son düzenleme:
Bu sene erkek favorim olmicak sanirim. Erken daha ama simdilik hepsine uyuz oldum :) semihi de serkani da utopyadan da sevmezdim cok izlemesemde. Yilmaz morgul zaten konusurken kanali geciyorum. Serkay mi ne yetenekli aslinda ama gereksiz cikisti semihe gecen bolum kafeciler beni desteklesin hesabi yapti heralde ona da uyuz oldum :KK70: efecan tam salak.. atakan desen sanki 2 tl fazla verip turabinin jumbo boyunu almisiz gibi :KK43:

Back
X