Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasil da hatirladiinn :))) mervemin yerini tutacak hic kimsecikler yok valla o yüzden benim favorim de yok, öyle pel pel bakıyorum sadece :)))
unutmadım tabi kız
neden millet survivor izlediğini saklasın ki
neden basit geliyor yani insanlara anlam veremedm
onca basit program ve diziler varken buna mı basit diyorlarmış.
Helena kız yakaladım seni burdaunutmadım tabi kız
neden millet survivor izlediğini saklasın ki
neden basit geliyor yani insanlara anlam veremedm
onca basit program ve diziler varken buna mı basit diyorlarmış.
O salas topuzla bakimsizlikla ünlü olur mu acaba ya. ...evet ya çok beceriksiz ama sonuçta stil yarışmasında 2.oldu biraz dikkat etmesi lazımdı kendine aşırı bırakmış kendini ya...sac baş yani diğer kızlar da survivorda ama sac toplamaları bile daha iyinihal oraya sırf ünlü olabilmekiçin girmiş bu ortada bir şeyi becerdiği yok![]()
ASSELL87 bende seni yakaladim.eylül 2016 anneleri burada galibaHelena kız yakaladım seni burda![]()
Kizzz sende hep beni yakaliyorsun yaaASSELL87 bende seni yakaladim.eylül 2016 anneleri burada galiba![]()
Yunus'u nasil tarif etsem.. boyle cok sey yapar gorunup hicbir sey yapmayanlardan gibi geliyor bana.kızlar merhaba :) bu yunus gunce bır tuaf değil mi yahu hareketleri falan,
birde o yanındaki kız eda mi ne adı bık bık bık ayy ne uyuz bişey![]()
o adamda bir tuaflık var,hafiften aklı gidik gibi :)Her sene ünlüler takımını tutarım niyeyse de bu yıl ünlülerde yunus çok itici gelmeye bsşladı bana