Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Bu yarışmada Yılmaz Morgül ve Yunus Gunce hariç ünlüler ünsüzler gibi olmuş
Hiç birini tanımıyorum :KK14:

He bide Tuğba Özay var ünlülerden :KK56:

nihal bebesinin ne isi var orada yahu.
Semih cok pis ortalik karistirir, ayrimcilik cikarir. Tugba ozay ve disleri diyorum kenara cekiliyorum.

Bir survivur klasigi herkes biraraya gelince sevgi bocegi kameraya herkes farkli ama bunlar kulislere cok erken basladi yaa gecen yılkini aramaya basladim :/ bir de ne bu semih semih tamam bir onceki yarismada olumsuz etki birakmis ama bu yarismada ben kotu tarafini gormedim acikcasi onun ustune oyun oynuyolar bence ha semihi tanidikca benim fikrim degisir mi bilemem ama simdilik olumlu goruslerim benim :) birde nihal cok giciksin tekrar yazayim yazmassam olmaz :D

Bir survivur klasigi herkes biraraya gelince sevgi bocegi kameraya herkes farkli ama bunlar kulislere cok erken basladi yaa gecen yılkini aramaya basladim :/ bir de ne bu semih semih tamam bir onceki yarismada olumsuz etki birakmis ama bu yarismada ben kotu tarafini gormedim acikcasi onun ustune oyun oynuyolar bence ha semihi tanidikca benim fikrim degisir mi bilemem ama simdilik olumlu goruslerim benim :) birde nihal cok giciksin tekrar yazayim yazmassam olmaz :KK70:
o konuda katılıyorum direk semihe tepkili gelmişler gelirken anlaşmışlar eliyelim diye sanki sürekli taş atmalar her yaptığına ters ters cevaplar hadi biz neyse onların bu kadar erken semihi dışlayıp kulis yapmalarını beğenmedim yani yanlış yapıyorlar bence ;) ama hakikaten çok sıkıcı erkenden kulise başladılar kim kalacak bakalım o gruplar dağılır boşa grup yapıyorlar sanki :D

Bir survivur klasigi herkes biraraya gelince sevgi bocegi kameraya herkes farkli ama bunlar kulislere cok erken basladi yaa gecen yılkini aramaya basladim :/ bir de ne bu semih semih tamam bir onceki yarismada olumsuz etki birakmis ama bu yarismada ben kotu tarafini gormedim acikcasi onun ustune oyun oynuyolar bence ha semihi tanidikca benim fikrim degisir mi bilemem ama simdilik olumlu goruslerim benim :) birde nihal cok giciksin tekrar yazayim yazmassam olmaz :KK70:
Bencede bende göremedim Semih'in kötü bir yanını :D

bu sezon beni hiç sarmadı henüz :KK43: daha ısınamadım yarışmacılara
nagihana gıcık oldum izledikçe belki fikrim değişir :KK35:

Back
X