- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
Ayy chesss biz de esimle onu konustuk simdi kil tüy hicbisi yok adamda benden puruzsuz ayoladamın sakalı falan çıkmıyo herhal lazerle aldırmış mı ne![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy chesss biz de esimle onu konustuk simdi kil tüy hicbisi yok adamda benden puruzsuz ayoladamın sakalı falan çıkmıyo herhal lazerle aldırmış mı ne![]()
Bencede mehmet girecek.Bence Kıbrıslı mehmet girecek takima
Tuğba Özay ve yukarı asla çekmediği tişörtünü unutmayalım.Bu yarışmada Yılmaz Morgül ve Yunus Gunce hariç ünlüler ünsüzler gibi olmuş
Hiç birini tanımıyorum![]()
Tuğba da yarisamiyor. Unlulerde Atakan ve nagihan iyi.Tuğba Özay ve yukarı asla çekmediği tişörtünü unutmayalım.![]()
aynen ya, ne bu çaba yani, survivor sayfasındaki fotosunda bile aynı duruş aynı çabaTuğba Özay ve yukarı asla çekmediği tişörtünü unutmayalım.![]()
Dudağımı arı ısırsın diye dua ediyordur morgül,
Doğal silikon etkisi olsun diyen![]()
gerçek olmamasını dilerim ay o gülüşü sinir ediyor beniBu Nihal gercekmi ya![]()
işta arı ısırırsa doğal botox olur yenilenmeye gerek kalmazaynen ya periodik yenilenmesi gerekmiyor mu onun belki bi senelik yaptırmıştır![]()
o konuda katılıyorum direk semihe tepkili gelmişler gelirken anlaşmışlar eliyelim diye sanki sürekli taş atmalar her yaptığına ters ters cevaplar hadi biz neyse onların bu kadar erken semihi dışlayıp kulis yapmalarını beğenmedim yani yanlış yapıyorlar benceBir survivur klasigi herkes biraraya gelince sevgi bocegi kameraya herkes farkli ama bunlar kulislere cok erken basladi yaa gecen yılkini aramaya basladim :/ bir de ne bu semih semih tamam bir onceki yarismada olumsuz etki birakmis ama bu yarismada ben kotu tarafini gormedim acikcasi onun ustune oyun oynuyolar bence ha semihi tanidikca benim fikrim degisir mi bilemem ama simdilik olumlu goruslerim benim :) birde nihal cok giciksin tekrar yazayim yazmassam olmaz![]()
Bencede bende göremedim Semih'in kötü bir yanınıBir survivur klasigi herkes biraraya gelince sevgi bocegi kameraya herkes farkli ama bunlar kulislere cok erken basladi yaa gecen yılkini aramaya basladim :/ bir de ne bu semih semih tamam bir onceki yarismada olumsuz etki birakmis ama bu yarismada ben kotu tarafini gormedim acikcasi onun ustune oyun oynuyolar bence ha semihi tanidikca benim fikrim degisir mi bilemem ama simdilik olumlu goruslerim benim :) birde nihal cok giciksin tekrar yazayim yazmassam olmaz![]()
Haha evetgerçek olmamasını dilerim ay o gülüşü sinir ediyor beni![]()
Yada yanında arı götürmüştüraynen ya periodik yenilenmesi gerekmiyor mu onun belki bi senelik yaptırmıştır![]()