Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy sen merveyi tutuyordun dimi?Nasil da hatirladiinn :))) mervemin yerini tutacak hic kimsecikler yok valla o yüzden benim favorim de yok, öyle pel pel bakıyorum sadece :)))
Ünlüler kazandı bende morgulu merak ediyorum izleyip gorecez dünkü yarısı Semih aldıEve daha yeni geldim sayılır tüm sayfaları tek tek okuyamadım da.bu akşam survivor var mı ?dğn sonunda kadar seyredemedim ünlüle kazandı dimi .bşde herkesin sakalı bıyığı çıkıyor ya orda merak ediyorum Yılmaz morgulü de çıkacak mı ?bide Serkan mı Semih mı yarış kazandı onu merak ediyorum.
Bende merveyi sevmezdim ama yarışlarda iyiydi bu senekiler fis çıktıAyyy sen merveyi tutuyordun dimi?Pis sinsi dedikoducu merve gicik oluyordum
![]()
Ayyy sen merveyi tutuyordun dimi?Pis sinsi dedikoducu merve gicik oluyordum
![]()
adamın sakalı falan çıkmıyo herhal lazerle aldırmış mı neMorgul çok mu guzel olduğunu mu sanıyor kırmızıdan sogudum resmen
Aynen bende çok merak ediyorum ilerki günleri sanki hiç cikmicak gibi duruyor yuzuadamın sakalı falan çıkmıyo herhal lazerle aldırmış mı ne![]()
Amannn meltem de bir ruzgar tabiLaf yok merveme, koskoca rüzgarın kızı o![]()