Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Uzuldum ya ezginin gitmesine
Favorilerden değildi tabi ama yunustan daha faza hakediyodu. Bi de nagihanin plani tutmasin diye istiyodum kalmasini.

Atakan cok uzuldu ama tek iyi tarafı artik atakani vurabilecek biseyleri kalmadi. Tek zaafi ezgiydi o da gitti. Simdi napicaklar bakalim

önümüzdeki hafta gene ünlüler dokunulmazlık kaybederse yunusun gelme şhtimali 99 busefer.en zayıf halkalar gidiyor artık.

Aaaaaaa Ezgi mi gitti, ben kesin Yunus gider diyordum...

Bu yarışmaya 3-4 haftadır denk geldikçe bakıyorum ve ilginç şekilde Yunus'u destekliyorum. Böyle arıza, değişik adamları seviyorum ya ben. Bence adam oradakilerden çok daha zeki, cidden konuşmaları, cümleleri, laf sokmaları, bariz zeki bir adam ve o yüzden anlaşılmıyor çünkü adam bikaç level üstten konuşuyor. Yani yarışlarda başarılı değil diye böyle küçümsenmesi çok saçma, eninde sonunda güçlülerde gidecek, kimisi de zekasıyla kalsın yahu.

Atakan favori sanırım ama bence çok sıradan biri, güçlü, pazulu, kadınların hayalindeki tip ama hep olaylarda kendini geri çeken, konuşup edip işin içinden sıyrılan, gücüyle bişey yapma çabasında vasat bir tip. Ezgi'yi koruyacam diye takımı sattı kaç kez. Yani öyle vücut yapısı ve sportif olması harici bir albenisini, mantıklı va vavvv dedirten bir izahatini görmedim.

Semih desen akıllı ama köylü çakallığıyla bişeyler yapma derdinde. Tek tabancaları, yalnız olanları, herkese gider yapanları halk sever diye, herkesle ters düşüp, gider yapıp halka oynama telaşında bir tip. Ha başarıyor mu evet, ama bence çok irrite edici bir tip. Hep çakallık peşinde olan içten pazarlıklı biri.

Yunus bence çakallık peşinde değil, tek derdi hep hedef olduğu için savunma yapmak zorunda kalması ve adada kalma çabası. Öyle milleti sattığını, iş pişirdiğini görmedim çoğu gibi.

Ama gönderecekler adamı azizim..

Yunus hakkındaki fikrine imzamı atarım

Son söylediklerini bende şöyle bir olayla farkettim
Tuğbanın gittiği hafta başta şöyle bir olay olmuştu
Atakan ezgi yunus, semihi potaya koyalım o güçlü diye plan yapıyorlardı
Atakan ve ezgi gercekten semihi gönderme derdindeyken yunus planın görünen tarafına kanıp gercekten güçlü birini koymanın iyi bir strateji olduğunu düşündü
Ve bunu tuğbaya söyleyince tugba dediki bunu semihe söyleyin yoksa hoş olmaz deyince yunus tamam dedi çünkü pis fikiri yoktu göndermek gibi gitmeyeceğinden emindi ve bunu semihe söylemekten çekinmedi
Ve gidip atakangile dediki semihi bu durumdan haberdar edelim deyince atakan bi bozuldu
Ama farkettirmeden söyle abi yazcam diye dedi
Yunus onun çark ettiğini anlamadı
Gitti semihe söyledi semihte duymak istemiyorum deyince sustu ve konseyde ismi yazınca tek başına kaldı
Çünkü atakan çekindiler bu durumun duyulmasından
Onlar gizlice bu işi halletme niyetindeydiler olmadı
:))
Yani yunus cidden dediğin gibi fitne fesatlık peşinde değil amacı takımda kalmak

ayy bu atakan la ezgi nin gerçek yüzünü görenleri tebrik ediyorum.
tam tuttuğum birisi yok ama atakan ve ezgi yi tutmadığım kesin
geçende atakan diyo ki ben yattara ya bilmem kimi yaz demiyorum sadece fikir veriyorum.( kimi önerdiğini hatırlamıyorum şu an )
yani böyle olayı hafifleştiriyor.
diyo ki ; ben yattara yı yanıma çağırmadım yanına gittim
böyle ufak tefek kelime oyunlarıyla olayı masumlaştıracağını sanıyor.
lütfettin yanına gidip. orda nagihan dedi yanına gitmişsin işte kulis için vs gibi bir şey dedi. atakan hala inkar ediyor ama çağırmadım ki yanına gittim diyor. tamam kardeşim sana çağırdın diyen yok zaten. sonuca bak sen yaptın mı yaptın. hala ört pas etmeye çalışıyor. söz yunus a yaptığı olaya gelince de yok ben onu konuşmuyorum şimdi vs vs deyip konuları bir güzel kapatıyor.

Aynen öyle Dediğin gibi hep kelime oyunu hep
Onun için soğudum atakandan yoksa onun dışında güçlü bir profil de yok
Semihte çok açık sözlü pat diye söylüyor o huyunu seviyorum ama pek başarılı olduğu söylenemez
Yani benimde tuttuğum biri yok denilebilir

Bu arada kimin içini çözüp sevmediğimi biliyorum ama
Yattara efecan ve ezgi Benim hep uzak kalmak isteyeceğim karakterler
nagihana girmiyorum bile :)) aman aman

Kac bölümdür izlemedim gizem kerimogluna ne olmus? Takimiyla birlikte seviniyor :))) semihle daha alakası yokmu?

Semih ünlülere geçtikten sonra kaç oyun kazandı Allah aşkına, Yunus'a laf edip duruyorlar. Nagihan da Sms leri yüksek diye Semih'e yağ yakmaya devam.

Ödül sonrası sevinmeler de sanki kendiler çok iyiymiş gibi gönüllülere laf ediyolar. Sanki Nagihan değildi kendini kaybedip yerden yere atan. Beyinleri yanmış bunların. İçlerinde en doğrucu davut Yunus. Valla tebrik ediyorum.

Son düzenleme:
Kesinlikle katılıyorum haklıyı haksızı ayırt eden tek kişi o aralarında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…