Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
semihe de bak, birbiriyle ikramlaşmalar bişeyler diyo gönüllüler gelince, sen ünlüler adasına geldiğinde teletabi oldun be, bi şirinlik bi şekerlik unuttun herhalde
oralara gelmesinler, olaki şuraya gelmesinler diyo sanki bazı canlıların yaptığı şekilde işaretlemiş

Konuş Nagehan konuş . O kadar antipati topladın ki sen konuştukça Ezginin oyları zaten artar .
Nagehan Serkay'ın oylarının Semih'ten fazla olduğunu öğrensin anında Serkay'ın yanında yer alır .

Nagihan tahmin ettigimiz gibi hemen yanladi semihe. Allah akil fikir versin.

Atakan gonullulere kabus olucam falan dediginde kizmistim (ki gonullulere damla haric uyuzum ) ama guzel karsiladi simdilik en azından acik acik konustu. Nagihanla muhabbetini kesmesine de cok sevindim, ezgiyi korumak icin de olsa degmez nagihanin her yaninda olmasi eksi puan yaziyo atakana. Simdiye kadar korudu yeter bence zaten ezgiyi her hafta yazsalarda iki takimdan da en az ikiser kisi var ezgiden once gidecek. Bi sure daha ezgi oralarda.

Atakan normalde benim hic destekleyecegim bi tip degildi turabinin 2 boy büyügu falan demistim ilk haftalarda ama sevdim sonradan, ilkkez böyle semt cocugu agir abi havalarinda birini destekliyorum cunku egreti durmuyo adamin uzerinde :)

Tek kızdıgim konu su ezgi olayini kardesime baglamasi yine kardeşim dedi tvye kafa aticam artik. Arkadas ikinizde bekar genc insanlarsiniz bariz bisey var aranizda yani belki adini koymadiniz ama bari kardes muhabbeti yapma arkadasim falan de. Sonradan sikinti olucak bu muhabbet

semihin konuşmaları röportajlarda falan ne kadar sahte ya, sürekli kelimelerin gereksiz cümlelerinde gereksiz vurgular yükselmeler, böyle saçma sapan konuşmak zor olmuyo mu acaba
hesapları kıbrıs diyo, tabii ki kıbrıs olcak ya ne olacağıdı, hey Allahım ya saçma sapan algı yaratmaya devam

semihe de bak, atakana yapma nagihan üzülüyo diyo, kıyamam

nagihanda sırtını semihe yasladı konuşurda konuşur, evlerden ırak

sen yapamadın atamadın yanlış yaptın cart curt diyon ama başkası söyleyince mi kötü oldu

ya bu kerimoğlunun derdi ne hakketen, 3 adamın skeçlerinde de dalga geçtiği gibi bu grup kerimoğluna ne yapmış

zamanımınızın popüler taktiği olmayan düşmanlar yaratıp mağdur numarasına yat, ordan yürü, bu millet bunu yutar evet

Abi gruplar 4e 2 değil mi?

Atakan-Ezgi, Nagihan'ı yazdı, 1 aday.

4 oyu bölün ikiye, hem Ezgi'yi hem Atakan'ı aday yapın. Bireyselde de oynayamasınlar. Dört aday konseye gidin, 2si zaten göndermek istediğiniz insanlar olsun. %50 karşı gruptan birini gönderin, sizin elenme ihtimaliniz de %25 olur. Tabii yerse.

atakan mı laf cambazı, atakan orda kendini en ifade edemeyen insan nagihan

semihle nagihanın karakteri birebir tutuyor yanlız, sürekli kendi karakterlerini karşı tarafta görüp algı yaratıyorlar

Millete agzindan salya akita akita yapamiyosun beceriksizsin diyen kadin oyunda elestirilince neler dedi. Bi de ezgiye bak once diyo. Sen zamaninda bakiyomuydun yilmazla tugbaya , mehmete ezgiye ebruya o kadar laf soylerken.

Nefret ediyorum bu kadindan ya
Ezgi bireysel dok. Alamazsa hayatimda ilkkez bu yarismaya oy aticam

Ünlülere Semih in katıldığı ne kadar belli oldu. Normal şartlar altında Atakanı değil ezgiyi yazardı bunlar. Ama Semih strateji Ada'mı çok akllılı. Atakan bireyselde oynayamayınca karşısınada Ezgi yi çıkartacaklar. Atakan ın yerinde olsam bir sonraki dokunulmazlıkta oyunları kaybederim ki kazdıkları kuyuya kendiler düşsünler. Nasılsa ezgide kendide potada, karşılarına da mecbur yunus veya Nagehan çıksın ki onlardan biri elensin. Bakalım Atakan da Semih kadar strateji biliyor mu?

Ezgiden dolayı Atakan'a sempatimi de kaybettim. Kız oyunlarda beceriksiz bi de kim kimi alsın vs herkesten önce konuşuyor.

Dokunulmazlık öncesi Nagihanın annelik şovunu izletmek ...

Ya ne koyarsanız koyun o kadın kimseye sevimli gelmez .

Atakanda iki lafı bir araya toplayıp şunun yalanlarını adam gibi dökemedi ortaya .

aynen adam kendini ifade edemiyo, bi de nagihan laf cambazı diyo buna, laf cambazı görmesek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…