Başka insanlara kıran mi girdi acunda yapistimi bırakmıyorya yemek yerken işte benim stilimi izliyorum bugün bi kız var mıymıy dedim nihale mi özenmiş falan meğer niahin kardeşiymiişama katlanamadım nihalden bin beter uyuz gördünüz mü bilmiyorum birde ütopya meral var bu sezon resmen ütopyalılar her yerde serkan semih burda meral orda acun bunları toplamış dağıtmış her yere
bende aynen böyle düşündüm insan kalmamış gibi o program bu program gezdiriyor yakaladığını kardeşler kuzenler ucuza geliyorsa belki ondandır öyle anlaşıyordurBaşka insanlara kıran mi girdi acunda yapistimi bırakmıyor
semihi niye kimse sevmiyo ki ya bana sempatik geldi :)) yunustan bende umutluydum ama beni sasirtti cok.kotu yattara fena degil futbolcu olmasinin avantaji var tabi :) bu arada nihalin kardesini bende izledim nihalin kopyasi biri yetmiyormus gibi ikincisi ciktinihal ve semih olmasa bencedeünlülerde atakan iyi ya yunustan beklediğim performansı göremedim yattara da çekirge gibi fena değil bakalım
bende aynen böyle düşündüm insan kalmamış gibi o program bu program gezdiriyor yakaladığını kardeşler kuzenler ucuza geliyorsa belki ondandır öyle anlaşıyordur
ya semihi görünce aklıma ütopya geliyor ordaki ünü malum ondan ısınamıyorumsemihi niye kimse sevmiyo ki ya bana sempatik geldi :)) yunustan bende umutluydum ama beni sasirtti cok.kotu yattara fena degil futbolcu olmasinin avantaji var tabi :) bu arada nihalin kardesini bende izledim nihalin kopyasi biri yetmiyormus gibi ikincisi cikti
acun yarışmacıları ucuza getirmiş ki kendine koca tekerlekli jip alabilesin
Ütopyadan olabilir mi acabasemihi niye kimse sevmiyo ki ya bana sempatik geldi :)) yunustan bende umutluydum ama beni sasirtti cok.kotu yattara fena degil futbolcu olmasinin avantaji var tabi :) bu arada nihalin kardesini bende izledim nihalin kopyasi biri yetmiyormus gibi ikincisi cikti
ütopyayi hic izlemedim o yuzden simdilik gordugum kadariyla iyi geldi ama zamanla fikrim degisir mi bilememya semihi görünce aklıma ütopya geliyor ordaki ünü malum ondan ısınamıyorum
acun yarışmacıları ucuza getirmiş ki kendine koca tekerlekli jip alabilesinD:
Geçen sene atv yle gelmişti bu sene bu seneye neyle gelecek acabaya semihi görünce aklıma ütopya geliyor ordaki ünü malum ondan ısınamıyorum
acun yarışmacıları ucuza getirmiş ki kendine koca tekerlekli jip alabilesinD:
ay ben izlediğimden unutamıyorumütopyayi hic izlemedim o yuzden simdilik gordugum kadariyla iyi geldi ama zamanla fikrim degisir mi bilemem
gittiçe büyüyor valla bende meraktayım onuGeçen sene atv yle gelmişti bu sene bu seneye neyle gelecek acaba
oyle oldugunu anladim bende ne yaptiysa kendinden nefret ettirmis herkesiÜtopyadan olabilir mi acaba
Dead demek sende izledinn ayy bende unutamiyorum .. semihi gordukce o funlerde yasadgim sinirleri tekrar yasiyorumay ben izlediğimden unutamıyorumyoksa burda kuzu gibi
gittiçe büyüyor valla bende meraktayım onu
ilk başta izlemiyordum sonradan baya baya izlemeye başladım bende aynı şekilde semihi sevmeye çok çalıştım ama başaramadım vallaDead demek sende izledinn ayy bende unutamiyorum .. semihi gordukce o funlerde yasadgim sinirleri tekrar yasiyorum
Ben ne yalan soylim hiic denemedim :)) yine basladi alttan alttan fitfitlemeye kerimogluyla :))ilk başta izlemiyordum sonradan baya baya izlemeye başladım bende aynı şekilde semihi sevmeye çok çalıştım ama başaramadım valla
Ütopya yi izlemedigin icin sana oyle geliyordur. Semih iyyyyy yani bi kac gune anlarsin sendesemihi niye kimse sevmiyo ki ya bana sempatik geldi :)) yunustan bende umutluydum ama beni sasirtti cok.kotu yattara fena degil futbolcu olmasinin avantaji var tabi :) bu arada nihalin kardesini bende izledim nihalin kopyasi biri yetmiyormus gibi ikincisi cikti
oyleymis canim herkes oyle yaziyor zaten herkesin gercek kisiligini zamanla gorecegiz :)Ütopya yi izlemedigin icin sana oyle geliyordur. Semih iyyyyy yani bi kac gune anlarsin sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?