Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
ya yemek yerken işte benim stilimi izliyorum bugün bi kız var mıymıy dedim nihale mi özenmiş falan meğer niahin kardeşiymiiş:KK70: ama katlanamadım nihalden bin beter uyuz gördünüz mü bilmiyorum birde ütopya meral var bu sezon resmen ütopyalılar her yerde serkan semih burda meral orda acun bunları toplamış dağıtmış her yere:KK70:
Başka insanlara kıran mi girdi acunda yapistimi bırakmıyor

nihal ve semih olmasa bencede :( ünlülerde atakan iyi ya yunustan beklediğim performansı göremedim yattara da çekirge gibi fena değil bakalım ;)
semihi niye kimse sevmiyo ki ya bana sempatik geldi :)) yunustan bende umutluydum ama beni sasirtti cok.kotu yattara fena degil futbolcu olmasinin avantaji var tabi :) bu arada nihalin kardesini bende izledim nihalin kopyasi biri yetmiyormus gibi ikincisi cikti :D

semihi niye kimse sevmiyo ki ya bana sempatik geldi :)) yunustan bende umutluydum ama beni sasirtti cok.kotu yattara fena degil futbolcu olmasinin avantaji var tabi :) bu arada nihalin kardesini bende izledim nihalin kopyasi biri yetmiyormus gibi ikincisi cikti :KK70:
ya semihi görünce aklıma ütopya geliyor ordaki ünü malum ondan ısınamıyorum :D:D
acun yarışmacıları ucuza getirmiş ki kendine koca tekerlekli jip alabilesin :DD:

semihi niye kimse sevmiyo ki ya bana sempatik geldi :)) yunustan bende umutluydum ama beni sasirtti cok.kotu yattara fena degil futbolcu olmasinin avantaji var tabi :) bu arada nihalin kardesini bende izledim nihalin kopyasi biri yetmiyormus gibi ikincisi cikti :KK70:
Ütopyadan olabilir mi acaba:KK70:

ya semihi görünce aklıma ütopya geliyor ordaki ünü malum ondan ısınamıyorum :D:D

acun yarışmacıları ucuza getirmiş ki kendine koca tekerlekli jip alabilesin :DD:
ütopyayi hic izlemedim o yuzden simdilik gordugum kadariyla iyi geldi ama zamanla fikrim degisir mi bilemem :D

ya semihi görünce aklıma ütopya geliyor ordaki ünü malum ondan ısınamıyorum :KK70::KK70:

acun yarışmacıları ucuza getirmiş ki kendine koca tekerlekli jip alabilesin :KK70:D:
Geçen sene atv yle gelmişti bu sene bu seneye neyle gelecek acaba

ay ben izlediğimden unutamıyorum :KK70: yoksa burda kuzu gibi :KK70:

gittiçe büyüyor valla bende meraktayım onu :KK70:
Dead demek sende izledinn ayy bende unutamiyorum .. semihi gordukce o funlerde yasadgim sinirleri tekrar yasiyorum :D

ilk başta izlemiyordum sonradan baya baya izlemeye başladım bende aynı şekilde semihi sevmeye çok çalıştım ama başaramadım valla :KK70:
Ben ne yalan soylim hiic denemedim :)) yine basladi alttan alttan fitfitlemeye kerimogluyla :))

Ütopya yi izlemedigin icin sana oyle geliyordur. Semih iyyyyy yani bi kac gune anlarsin sende:KK53:

Back
X