Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Gizem kerimoglu na yatacak yer kalmadı kız şaşırdı.Düzgün bir biçim de yataklarini yapabilirlerdi.

Kemik kadro kemik kadroyu koruyor ve İbrahim'i gözden çıkarttılar ne güzel :KK70:

Kemik kadro kemik kadroyu koruyor ve İbrahim'i gözden çıkarttılar ne güzel :KK70:
Bu konuda gereksiz yükleniliyor diye düşünüyorum aslında. Sonuçta kendi içlerinden biri yazmak zorundalar. Ha bunu İbrahim'in yüzüne söyleyerek yapmaları en güzel ve şık davranış olurdu orası ayrı ama beşinden birini söylemek zorundalarken başka yapacak şeyleri yok yani.

Niye değişti dokunulmazlık oyunu gizem kerimoglu da oynamaliydi aslinda.
Zafer diskalifiye edildi ya o yüzden böyle bir durum yaşanıyor ama Gizem'in neden oynamadığını direkt adını yazıldığını ben de anlayamadım ama sanırım bundan sonra hep böyle olacakmış bugün Acun Ilıcalı öyle açıkladı yanlış anlamadıysam tabii.

Bu konuda gereksiz yükleniliyor diye düşünüyorum aslında. Sonuçta kendi içlerinden biri yazmak zorundalar. Ha bunu İbrahim'in yüzüne söyleyerek yapmaları en güzel ve şık davranış olurdu orası ayrı ama beşinden birini söylemek zorundalarken başka yapacak şeyleri yok yani.
Aynen zaten kendi içlerinden söyleyecekler mecbur ama kemik kadro felan diyerek resmen kimi elemek istiyorlarsa dokunulmazlık kaybedilince o kişinin kendi içlerinde bir şeylerini açığını çıkarıp elemek istiyorlar bu anlış ani o zaman bunu yarın .Damla,Memiç vs için de yaparlar doğru olan kemik kadrolarsa yani alenen konuşmaları olur bence.

Back