Banada bir bardak çay verin kizKardeşimle Efecan Serkay arasında alır diye iddiaya girdik kaybeden çayı getirecekti kaybettim en iyisi çayı getireyim
Hay hayy ne demek o zaman tüm gruba çaylar benden afiyet olsun herkeseBanada bir bardak çay verin kiz
Aynen grup olarak ünlüleri tutuyorum favorim Atakan ama gönüllülerden de Semih'i tutuyorum :)Sedacim sen unlulerimi tutarsin bre
İşte az önce bizim için ikisinin fotoğrafını paylaştım bende hem atakan hem semihAynen grup olarak ünlüleri tutuyorum favorim Atakan ama gönüllülerden de Semih'i tutuyorum :)
Süpersin yaa sen de benim gibisin o zamanİşte az önce bizim için ikisinin fotoğrafını paylaştım bende hem atakan hem semih
Bu sene grup olarak benimseyemedim beğendiğim isimler varSüpersin yaa sen de benim gibisin o zaman
Aynen ben de başta baya bocaladım bu sefer heyecanla izleyemedim ünlüleri baskın geldi biraz daha bu grubu tutmaya başladım. Son iki de ama kesinlikle Semih Atakan ikilisini görmek istiyorum özellikle :)Bu sene grup olarak benimseyemedim beğendiğim isimler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?