Bir ara zafer birseyler demişti semihe belki uyarı verir.zafere Agzin yüzün dagilacak mi kiracam mi demişti orasını tam hatırlamıyorum.Acaba nolduki acun Semih veZafer arasında olmamasi gereken birsey oldu diyor tövbe tövbe
Aman öyle olsun Semih gerci Zaferi çildirtir kendi sakince durur ama merak ettim yinedeCok bisey oldugunu sanmiyorum kavga falan olsa fragmana koyardi acun
Gecen zafer oyunda tehtit etti ya ağzını burnunu kiricam sopa yiceksin falan onunla ilgili uyarıcaktir bence
Rapido Rapidolabido nedir la
işte o neRapido Rapido
Kirmizida yakışmış ☺
Yakışır keratayaKirmizida yakışmış ☺
Dimi bana çok sempatik yakışıklı geliyo ya hele şimdi şaçlarının rengi açıldı esmerleşti falanKirmizida yakışmış ☺
işte o ne
En kızdigim sey budurya adam siz dediniz diye düşman olmak zorunda mı, yattaraya yaptıkları çok saçma, bi de adamı gerizekalı yerine koyuyorlar
Bende ütopyadan hayraniyim.gerci ben annesi yaşindayim.Dimi bana çok sempatik yakışıklı geliyo ya hele şimdi şaçlarının rengi açıldı esmerleşti falanütopyada ne izlerdim
Bende küçüğüm heraldeBende ütopyadan hayraniyim.gerci ben annesi yaşindayim.
Semih 91 li diye biliyorum sanki yanlış hatırlamıyorsam sen kaç yasindasin.Bende küçüğüm heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?