O sessiz dediğin tüm utopyayi karıştırıyordu o tektasin dili olsa da konussabaya fenaymis bu semih pekte sessiz sakin duruyor burda :))
Bende merak ediyorum bence de bitmistirSh
Ah bendeee
Acaba hala sevgilisi mi bilen var mı .bence yarışma bitince aşklarıda bitmiştir
Sinir hastası olurdun :))Merak ettim.bak keske izleseymisim :)
Yookkkk beeee ne aşkıı hepsi oyundu..Sh
Ah bendeee
Acaba hala sevgilisi mi bilen var mı .bence yarışma bitince aşklarıda bitmiştir
Fatmagul hatirladim bak şimdi bide bunların ucu bir adam etmezSinir hastası olurdun :))
Benım sınırlı bı yapım var smdıde nihale sınır oluyroum..
Müge bile daha iyiydi bundan..
bosuna demiyolar sessizlerden korkcaksin diye :))O sessiz dediğin tüm utopyayi karıştırıyordu o tektasin dili olsa da konussa
Bence korktu ondan sessiz şuan ..bosuna demiyolar sessizlerden korkcaksin diye :))
ay nihal cok fena iste benim stilimden biliyorum agzini yaya yaya konusmasi yok mu sinir buraya ne amacla geldi acabaSinir hastası olurdun :))
Benım sınırlı bı yapım var smdıde nihale sınır oluyroum..
Müge bile daha iyiydi bundan..
Yarışmayı kaybedince ki yüz ifadesi çok komiktiSemihle kurrenin yarışma bittikten sonra instagram da beraber fotoğrafları vardı
Semih iyiydi ya bence ütopyada ben seviyodum:))
Gezmeye gelmiş :)) İlk elemede şutlarlar buyuk ıhtımalleeeay nihal cok fena iste benim stilimden biliyorum agzini yaya yaya konusmasi yok mu sinir buraya ne amacla geldi acaba
Reklam...ay nihal cok fena iste benim stilimden biliyorum agzini yaya yaya konusmasi yok mu sinir buraya ne amacla geldi acaba
Semihle kurrenin yarışma bittikten sonra instagram da beraber fotoğrafları vardı
Semih iyiydi ya bence ütopyada ben seviyodum:))
Tuncay dediği an televizyonu kapatıp yattım zatenNasıl kaybettı ama Çoluk çocuğun oylarıyla geldi o sona kadar bence bide reytıng yaptıı için göndermediler. Ama şükürler olsun kı 1 . olamadı
sutlamalari lazim zaten yoksa daha cok yenilirler :)Gezmeye gelmiş :)) İlk elemede şutlarlar buyuk ıhtımalleee
orasi kesin zatenReklam...
Bende Tuncay dediği an çığlıklar attımTuncay dediği an televizyonu kapatıp yattım zaten
Bende de aynısı oldu çok sevinmistim yaaBende Tuncay dediği an çığlıklar attımEşimle baya sarla sarıla oynadık
Tuncayı sevdiğim için değil Semihe gıcık oldugum içinn :)
Bende Tuncay dediği an çığlıklar attımEşimle baya sarla sarıla oynadık
Tuncayı sevdiğim için değil Semihe gıcık oldugum içinn :)