- 28 Ocak 2009
- 33.638
- 54.459
Ummadigin taş baş yarar hesabı aslında ilk ben de beklemiyordum.Semih'in koşabilme ihtimalini bile düşünemiyordum ama tazı gibi koşuyormuş ya ben şok ben iptal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ummadigin taş baş yarar hesabı aslında ilk ben de beklemiyordum.Semih'in koşabilme ihtimalini bile düşünemiyordum ama tazı gibi koşuyormuş ya ben şok ben iptal
Evet o bencedeNihal düşen kız değil mi.Bence ilk o Elenir diye tahmin ediyorum.
Bence çoğu kimse beklemiyordu utopyadaki performansinda ötürüUmmadigin taş baş yarar hesabı aslında ilk ben de beklemiyordum.
evet ya ütopyada kurre yapsın Semih yesin di.orda ne yiyecek ya da kim ona bişey yapacak bakalımBence çoğu kimse beklemiyordu utopyadaki performansinda ötürü
Ne olmuyo:)))Olmuyorrr olmuyooorrrr
Semihcilerle tuncaycilar diye iki grup vardı bende semihi sevmezdim çok tembeldiben utopyayi hic izlemedim ama semih pek sevilmiyodu heralde, ben sevdim dogrusu simdilik tabi degisir mi sonradan bilemem
Nerde turbo ve kamyon arkasi sozleriOlmuyorrr olmuyooorrrr
Ben baştan sona izledim ütopyayı semıh kadar gıcık bır ınsan görmedım..ben utopyayi hic izlemedim ama semih pek sevilmiyodu heralde, ben sevdim dogrusu simdilik tabi degisir mi sonradan bilemem
hmm ondan sasirdiniz demekki iyi yatismasina o zaman iyi haxirlanmis survivora demekkiSemihcilerle tuncaycilar diye iki grup vardı bende semihi sevmezdim çok tembeldi
Akıl vermede anca birinciBen baştan sona izledim ütopyayı semıh kadar gıcık bır ınsan görmedım..
Ütopyayı kazanamadığ gibi survıvorua kazanamayacaakk :))
Olmayan aklını kendıne saklasın....Akıl vermede anca birinci
Orada herkese senin beynini alırım diyordu.gerçi beyin ameliyatlarına survivor da da devam edecekmiş görücez bakalımben utopyayi hic izlemedim ama semih pek sevilmiyodu heralde, ben sevdim dogrusu simdilik tabi degisir mi sonradan bilemem
Bakalım ne kadar sürecek şimdi karnı tok altı kuruhmm ondan sasirdiniz demekki iyi yatismasina o zaman iyi haxirlanmis survivora demekki
ben hic izlemedim iste bir fikrim yok.burda giciklik yaparsa bende sevmem :/Ben baştan sona izledim ütopyayı semıh kadar gıcık bır ınsan görmedım..
Ütopyayı kazanamadığ gibi survıvorua kazanamayacaakk :))
bide kurre dıye sevgilisi vardı Allahıımmmmmmm hatırladıkça bi fena oluyorumben hic izlemedim iste bir fikrim yok.burda giciklik yaparsa bende sevmem :/
baya fenaymis bu semih pekte sessiz sakin duruyor burda :))Orada herkese senin beynini alırım diyordu.gerçi beyin ameliyatlarına survivor da da devam edecekmiş görücez bakalım
Merak ettim.bak keske izleseymisim :)bide kurre dıye sevgilisi vardı Allahıımmmmmmm hatırladıkça bi fena oluyorum
Ah bendeeebide kurre dıye sevgilisi vardı Allahıımmmmmmm hatırladıkça bi fena oluyorum