Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ezgi ama 2. oEdanin yemek yemesine az kaldiyada o uzun boylu kizin. Adi neydi yav
![]()
Atakanla nagi foss çıktı ya yanarım da ona yanarım noldu ikisine gayet iyilerdi önceden yaKaybetsinler istedik ters kose..zaten biz kazansinlar istemistik dimi!
Nihalin bu kacinci haftasiFragman yaniltici çıktı![]()
hesaba ihtiyaçları yok ki birinci belli
kendilerini kurtardılar
![]()
Atakan artik basim donuyor diyorAtakanla nagi foss çıktı ya yanarım da ona yanarım noldu ikisine gayet iyilerdi önceden ya![]()
Atakanla nagi foss çıktı ya yanarım da ona yanarım noldu ikisine gayet iyilerdi önceden ya![]()
Bende senden gordum oyle dedimİstihbarat ım gonulluler kazanıcak dediydi de inanmak istememistim![]()
Ah ah keskeeeGönüllüleri tuttuğum halde kaybetsinler istedim ortalığı karıştıran nihal giderdi belki![]()
Gönüllülerin 2ye bölünmesinin en büyük sebebi nihal küçük küçük lafları soktu birbirlerine düşürdü bi laf diyor çekiliyor ortalık karışıyorAh ah keskeee
Aynen adam oynamak istiyor yok dün 3 te 3 yaptı.Gönüllüleri tuttuğum halde kaybetsinler istedim ortalığı karıştıran nihal giderdi belki![]()
Oyle tabiGönüllülerin 2ye bölünmesinin en büyük sebebi nihal küçük küçük lafları soktu birbirlerine düşürdü bi laf diyor çekiliyor ortalık karışıyor