Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
acun bu sene merve nin baya bi reklamını yaptı
son aylarda hep merve konuştu ve hep merve ben ben ben
ben dürüstüm ben şöyleyim ben böyleyim
bırakta insanlar karar versin senin nasıl olduğuna. algı oluşturup durdu
kandırabildiğini kandırdı zaten ben ben diye diye ağlaya ağlaya. yoksa geçen sene neden oy kitlesi düşüktü
turabi nin kameradan millete sallamasını eleştiriyor da merve aynısını yapıyor
bir de dalga geçe geçe ağzını bi değişik yaparak konuşuyor.
yüzlerine söylüyorum diyor
kamerada konuştuğu ve yüzüne söylediği aynı şeyler mi. daha yumuşatılmış olarak söylüyor. onda birini söylüyo
mesela hasan ın arkasından 2-3 hafta attı tuttu da öyle gidip konuşma yaptılar. arkasından atıp tutmadan gitseydi ya

Mervenin finale çikmasina çok sevindim başindan beri azmiyle hirsiyla haketti inşallah turabiyide eleyerek son on yilin sampiyonu olur

bence hasan begüm için bilerek oyun kaybetmiş değildir. o riske girmez yani
veda ederken oyları begüm e yönlendiricem demişti
ama merve ye yönlendiricem demiş sonra da herhalde öyle duydum

bence hasan begüm için bilerek oyun kaybetmiş değildir. o riske girmez yani
veda ederken oyları begüm e yönlendiricem demişti
ama merve ye yönlendiricem demiş sonra da herhalde öyle duydum
Ewet ben kazanamadim merve beni eledi o zaman merveyi destekliyorum dedi bilerek oyun kaybetmedi ama ona guvendi zaten oyunlari yapamadigi icin degil kural hatadindan kaybetti

Ellerini atınca ele direk göbüş gelince eminim fikirlerini değiştirirler
Hareketmi canım yaa ben kaplumbağaları örnek alıyorum
Şaka bi yana artık yemeğin yağına yağına bandırmıycam

kızlarrrr bgn yüzleşmede olaylar olaylarrrrr
duyguyla bozok kavga ediyordu baya reklamını gördünüz mü
serenayda merveye
geçen sene beni niye yazdın derse şaşırmam

Duygu Çetinkaya kadar samimiyetsiz bir kız daha hiç görmedim.
Polemiklerle beslenen bir zihniyeti var.Aslında tamamen algı yaratmaya çalışıyor..Huysuz kız imajı ile birşeyler yapabilirimin kafasında..
Tüm samimiyetimle söylemem gerekir ki az önce ki halini gördükten sonra ben olsam kovardım onu.

Bakalım yüzleşme nasıl olucak duyguyu bende görmek istemiyorum hilmi ona iyi yaptı kavga kavga kavga işi gücü o.
ayrıca turabinin o takımda bi işe yaramayan adamı yazdı diye hasana takmasına gıcık oluyorum, ben zaten hasanı tutuyordum elendi merveyide pek sevmiyorum bilmiyorum kim birinci olsun turabi olabilir yaw gene

Evet hepsinde bi şişme söz konusu çünkü vucutları su tutuyor duyguya bakın hele o yüzden canlı değil yüzleşmeler kavga var fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…