bence hasan begüm için bilerek oyun kaybetmiş değildir. o riske girmez yaniHasan zaten ona guvendi nasil olsa benim oyum fazladir diye dusundu. Dokunulmazlik oyunundan once begumle konusuyolardi begum dediki merveule sms kalirsam ben giderim ama sen merveyle kalirsan merve gider dedi hasan da ben de oyle olmasını bekliyorum gibi bisey soyledi begum beni kurtar derken hasani yakti yani
Ewet ben kazanamadim merve beni eledi o zaman merveyi destekliyorum dedi bilerek oyun kaybetmedi ama ona guvendi zaten oyunlari yapamadigi icin degil kural hatadindan kaybettibence hasan begüm için bilerek oyun kaybetmiş değildir. o riske girmez yani
veda ederken oyları begüm e yönlendiricem demişti
ama merve ye yönlendiricem demiş sonra da herhalde öyle duydum
Ellerini atınca ele direk göbüş gelince eminim fikirlerini değiştirirler30 yaşını geçtiysen belli bölgelerde yag birikmesi normal...az bir hareketle gider onlar. hafif, agır kondüsyon gerektirmeyen sporla eritirsin o bölgelerini...ben mesela zayıf kadın hiç sevmiyorum. zayif kadin görünce hastalikli gibi geliyor banabkz. Begüm
Begümün atışları iyi olabilir ama koşmaya mecali yok gibi geliyorBegüm gibi bir vucudum iyiki yok
Hem birsey sòyleyeyim erkekler zayif kadin sevmiyor kikadınlar yapıyor kuruntuyu...attın mı elini ete çarpacak arkadaş