Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Birinci belli oldu bile..bu sene sampiyonu belirleme sistemi olmamis bence. Suan halkin oylamasinda 1. gelen haliyle finaldede 1. gelir.
2. finalistinde oyunla belirlenmesi daha dogru olurdu, o iki kisi arasinda halk oylamasi yapilsa bizim icinde final heycanli olurdu, böyle pekte heycani kalmadi..

Valla ben öyle kızlar kazansın mantıgını anlamıyorum pek canım ama Turabiye kazandırmayacağını düşünüyorum acunun.

hasan abi birinci olsun istemiştim o elenince fikrimi kızlardan yana kullanıyorm
turabinin kazanacagını bnde düşünmüyorum ama belli de olmaz acun ters köşe hep yapıyor

Kendi döneminde 4. Olan merve yi 10 yılın şampiyonu yapmaya çalışmak hakkaten saçmalık merveyi birinci yapacaklar ben survivor defterini kapadım kore diziciklerime geri dönüyorum

Sonucta finale performansda kendi takimlarinin en iyileri kaldi.

Abla sonuç belli zaten. Merveyi birinci yapacak Acun. niye sms yapıyor. koy oyun kazanan birinci olsun demi. Acun varya ne diyim sana ben.
Acun boyle yaparak riske girmiyor.Mervenin ónune kimsenin gecmesini istemiyor cunku

Zaten belliydi mervenin finale çıkacağı,böyle sms filan hikaye,bileğinin hakkıyla yarış kazanılsın.

Seneye bende gideceğim adaya kesin kararımı verdim,oylarınızı bekliyorum gençler tüm gerçekleri yaşananları aktaracağım dönüşte.

Sörvaynır en bayık senesini yaşadı bu sene.
ciddi anlamda sıkıcıydı. yarısında bıraktım izlemeyi buradan takip ettim.

Doğukan kendi ipini kendi çekti.
Hasan dersen öyle..

Turabi kazanacağına Merve kazansın. ikisi arasında hakeden o bence.

seneye de yapmasın artık bu yarışmayı.

haftanın 5 günü her gün aynı yemek yenir mi Acun

Bir de dikkat et sporculara ilgilendikleri spora göre vucud kasları cok fark ediyor. benim en begendigim voleybolcu vucudu herkesin aksine bu sporla ugrasanlarin kas yapılarını begeniyorum. genelde herkes yüzücü vucudu begenir ben begenmem onları cok tuhaf vucutları oluyor basketcilerde aynen oyle

Son düzenleme:
Ya onlara bakınca kendimden nefret ediyorum arkadaşım zayıfım ama aldığım kilo göbekte toplanıyo hamile gibi bide göğüste olmayınxa dahada kötü duruyo offff çok derdim var çoooook
Survıvordan bile dert buldum kendime tee allam adam olmam ben

30 yaşını geçtiysen belli bölgelerde yag birikmesi normal...az bir hareketle gider onlar. hafif, agır kondüsyon gerektirmeyen sporla eritirsin o bölgelerini...ben mesela zayıf kadın hiç sevmiyorum. zayif kadin görünce hastalikli gibi geliyor bana bkz. Begüm

Begümün atışları iyi olabilir ama koşmaya mecali yok gibi geliyor Begüm gibi bir vucudum iyiki yok

Hem birsey sòyleyeyim erkekler zayif kadin sevmiyor ki kadınlar yapıyor kuruntuyu...attın mı elini ete çarpacak arkadaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…