Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pascal diyince akan sular durur demi bizde tolisimmmmmpascalımmmm beeeee dogustan besıktaslımmmmmm adamsın adamın dıbısın be mucccukkkkaaa
aynen oyle ben sımdılık gonullulerı tutuyorum ama kalbım pascaldan yana nıhatıda pataklamıstı dogustan karakartalımız o bızımpascal diyince akan sular durur demi bizde tolisimmmmm
al benden de o kadar kalbim pascalda ama bende gonulluleri tutmaktayimaynen oyle ben sımdılık gonullulerı tutuyorum ama kalbım pascaldan yana nıhatıda pataklamıstı dogustan karakartalımız o bızım
neresi benzıyo beaal benden de o kadar kalbim pascalda ama bende gonulluleri tutmaktayim
Sedaya bayiliyorum ayni sana benziyo huyu haha :)
Evet katiliyorum bu arada kahve reklamlarindaki çocuk yani yiğit güçlü bi yarısmaciydi olmaliydi mutlakaNihat olmaliydi bence de..
birde kahve reklamlarinda cikan bi cocuk vardi ya oda survivordan cikmaydi adi aklima gelmiyor.. oda olmaliydi bence..
pascalımmmm beeeee dogustan besıktaslımmmmmm adamsın adamın dıbısın be mucccukkkkaaa
pascal diyince akan sular durur demi bizde tolisimmmmm
al benden de o kadar kalbim pascalda ama bende gonulluleri tutmaktayim
Sedaya bayiliyorum ayni sana benziyo huyu haha :)
neresi benzıyo bea
Neneeeeeee sen kimi tutuyon ben gonulluleri tutuyorum sende unluleri tut kapisalimmmmToline kimse benzemez bikeremmm
Neneeeeeee sen kimi tutuyon ben gonulluleri tutuyorum sende unluleri tut kapisalimmmm
Tuuuhhh neyse bizde seninle guclerimizi birlestiririz o zamanNenemmm gönüllleri tutarım hep üzgünüm kapışamayacağız seninle
Hoşgeldin Tolişşşşheyooooooooooooooooo ben geldımmmmm
hosbuldummmm hadı kaynasın topıkkkkHoşgeldin Tolişşşş