Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Oflaz, 2003 ‘Survivor Türkiye-Yunanistan’ finalisti Selim Sabah ile Asmalımescit’te el ele yürüdü. Flaşların patlamasıyla hemen birbirinden uzaklaşan çift önce taksiye binmek istedi ancak daha sonra bundan vazgeçip soruları yanıtlamadan hızla uzaklaştı. Selim Sabah’ın Nadya Zagli ile bir süredir sorunlu giden evliliğinin, Oflaz’la yakınlaşmasının duyulmasıyla iyice krize girdiği konuşuluyor.

Evet baktimda evliyken aldatmis gercekten. Cok kotu bi durum yahu

malesef yarışmayı yarıda kestim izlemedim büyük hayal kırıklığı yaşadım, sedanın popo sallamalarından başka gereksiz serenay üzerinden şov yapmasından başka bişey göremedim , ucuz numaralar, tanıdık bilindik insanlarla olmadı bence, yeni karakterler olsa daha iyi olurmuş.

Geçen yıl çok iyi arkadaş olmalarına rağmen takımın iyiliği için Merve Serenay'ı eledi. Elenmesi Merve'ye bağlıydı o da eledi. Tabii kimi görüşlere göre çok doğru yaptı ama Serenay çok bozuldu, şok oldu falan.
Serenayin merveye tavir almasi cok mantiksiz bir hareketti..
yarisma sonucta bu.. arkadasligini disarda devam ettirsinler ..

Öf o hilmicemin kasıntı halleri ne öyle ya. Abuk sabuk poz kesmeler bakışlar falan.
İlk yarısmada böyle değildi sempatik bi cocuktu. Kazanınca, bir ikide dizide oynayınca bir haller olmuş. Duyguyla, hilmiceme tahammul edemiyorum.

Favorim tabiki Turabi.
Ünlülere gececek isimde bence Taner.

Sonunda basladı ya
Survivor cemresi düştü artık bahar gelir:KK48:
Duygula sahra kanka olurlar artik..
ikisi de barinaklarindan ayri bi dunyada yasamayi tercih ettikleri icin ayni kafadalar..

Ama isin icine biraz aclik girsin duygu sahrayi bile harcar.. :)

X