- 28 Mart 2013
- 12.811
- 17.272
Merve aciklama yapmis gitmeden benim icin problem degil hatta arkadas bile olabilirim diye. Ama ister istemez yansit bence. Bide evliyken aldatti merveyle galiba selim
Serenayin merveye tavir almasi cok mantiksiz bir hareketti..Geçen yıl çok iyi arkadaş olmalarına rağmen takımın iyiliği için Merve Serenay'ı eledi. Elenmesi Merve'ye bağlıydı o da eledi. Tabii kimi görüşlere göre çok doğru yaptı ama Serenay çok bozuldu, şok oldu falan.
hasan ve pascal favorim ama nihat altınkayada olmalıydı bence bazı isimler hiç olmamış
Duygula sahra kanka olurlar artik..Öf o hilmicemin kasıntı halleri ne öyle ya. Abuk sabuk poz kesmeler bakışlar falan.
İlk yarısmada böyle değildi sempatik bi cocuktu. Kazanınca, bir ikide dizide oynayınca bir haller olmuş. Duyguyla, hilmiceme tahammul edemiyorum.
Favorim tabiki Turabi.
Ünlülere gececek isimde bence Taner.
Sonunda basladı ya
Survivor cemresi düştü artık bahar gelir
yiğitten bahsediyosun galiba evet o da olabilirdiNihat olmaliydi bence de..
birde kahve reklamlarinda cikan bi cocuk vardi ya oda survivordan cikmaydi adi aklima gelmiyor.. oda olmaliydi bence..
Gonulluler ve unluler takimi kadin yarismacilardan bir tek serenayi sevmiyorum ya.. bana hareketleri feci sekilde yapmacik geliyor..Serenayin hareketlerine cok sinir oluyorum annem icin annem icin yazik annesine bunun hareketleri yuzunden kufur bile yiyodur kadin
Adi yigitti sanirim gecen sene uc kisi kalmislardi sahra turabi falan..yiğitten bahsediyosun galiba evet o da olabilirdi
pascaaaaallım beeeee !Yaaa pascalımı yemeyiniz lutfen
Seda candir can :)Seda'yı mı diyosun?
Ne estetigi yaptirmisAlmeda neguzel kizdi cok kotu olmus estetigi
Fatmagul mu hahatolga taner tarlacı olabirdi ne gulerdik hatta fatmagul bile olabilirdi koş kız koş diye baırırdık