- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.956
valla kriz geçirdim resmen ayrıca turabi ve hilminin begümü bu kadar desteklemelerini samimi bulmuyorum....Begüm iyi oynamiyor aslinda,hasan çok kötü suan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla kriz geçirdim resmen ayrıca turabi ve hilminin begümü bu kadar desteklemelerini samimi bulmuyorum....Begüm iyi oynamiyor aslinda,hasan çok kötü suan.
amınnnnnnnMerve gidici gibi. Insallah gider de hırsından çatlar
Bence? Gunahimi almaaagördun bence
nıye desteklemesın hasanın elenmesı herkesın ısıne gelıor orda merve de cok guclu sms e sahıp onu ancak merve eler baskası eleyemezvalla kriz geçirdim resmen ayrıca turabi ve hilminin begümü bu kadar desteklemelerini samimi bulmuyorum....
aldım bıle gördun benı bakmadın ban gıttın benı bıraktınBence? Gunahimi almaaa
Desteklemeleri çürük elma görmelerinden. dişli bi rakiple mi finale gitmek mantikli,cılız bir rakiple mi? Uyaniklar kizzzvalla kriz geçirdim resmen ayrıca turabi ve hilminin begümü bu kadar desteklemelerini samimi bulmuyorum....
Haydaaaaa kendimi pıçahlayayim miiii ?? onu mu istiyon haaa o zaman mutlu olcan mi karninda bebenle bi başına kalincaaldım bıle gördun benı bakmadın ban gıttın benı bıraktın
hayırrr sadece kıskandırmak ıstemıstımmm sakın yapma oyle bırseyyyHaydaaaaa kendimi pıçahlayayim miiii ?? onu mu istiyon haaa o zaman mutlu olcan mi karninda bebenle bi başına kalinca
Bunadi hasan bunadiyaa ınanılmaz yaa elındekı sayının ne oldugunu gelene kadar anlarsın ılk oyunda sırayı ezberlersın bu kadar yaaa nasıl yapamıo bunu hasan
Tamam tamam tepinmehayırrr sadece kıskandırmak ıstemıstımmm sakın yapma oyle bırseyyy
tememTamam tamam tepinme
kesın yahaaaa olamaz 4 e 4 u koymaya calısıyo koyamadı gıttı yaaa hasan kendı kendını eledı yanıBunadi hasan bunadi
Merve gider inşallah yaaa. Kimi tutuyon aşkitom
merveyı ve turabıyı tutmuyorum onlar dısında kazanan sevınırım hasan kazansın ıstıyorum olmassa begum kazansın hadı bakalım kım elencekMerve gider inşallah yaaa. Kimi tutuyon aşkitom
Hilmicem haricinde hepsini sırayla tutuyosun yaniiimerveyı ve turabıyı tutmuyorum onlar dısında kazanan sevınırım hasan kazansın ıstıyorum olmassa begum kazansın hadı bakalım kım elencek