Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
hakan hakkında inanılmaz yorumlar yapılıyor biri hakanı suriye sınırına bırakalım adam strateji manyağı diye yorum yapmış , gülmekten öldüm gerçekten inanılmaz zeki biri hakan, serenayı elemek istedi ve eledi doğukandan sms üstünlüğü oldugunu biliyordu dokunulmazlıkta serenaya daha fazla az verip kazanı-caz dedi, 4 lü sms ye çıksa doğukan gidecek biliyordu falan filan , zeki ve seviyorum ben bu adamın zekasını :KK70:

Herkes dedikodu yapıyor hasanınkimi gözünüze batıyor :KK14:
yapsın da canım ona bişey demiyoruz ama ne zaman begümle başbaşa kalsalar hakan da hakan hakan da hakan naptı hakan algı yaratmaya çalışıyor diyerek asıl hakan üzerinde algı yaratıyorlar hayır başka dedikodu mu kalmadı :KK70:

hakan hakkında inanılmaz yorumlar yapılıyor biri hakanı suriye sınırına bırakalım adam strateji manyağı diye yorum yapmış , gülmekten öldüm gerçekten inanılmaz zeki biri hakan, serenayı elemek istedi ve eledi doğukandan sms üstünlüğü oldugunu biliyordu dokunulmazlıkta serenaya daha fazla az verip kazanı-caz dedi, 4 lü sms ye çıksa doğukan gidecek biliyordu falan filan , zeki ve seviyorum ben bu adamın zekasını :KK70:
valla ben en stratejik ve zeki adamın turabi oldugunu düşünüyorum
hakan o kadar sözü edilen birbirinden karmaşık stratejileri akıl edip, herkesi okuyup,satranç gibi her hareketin 3 adım sonrasını görüp i uyguluyorsa zaten kazanmayı hak etmiş demektir :KK70:. bu kadar süper adam kıvamındaysa eleştirileceğine önünde hazır ola geçilim bence

benim anlamadığım doğukanı ne hareketini suçlu görüyosunuz serenayı yazmasımı suç yoksa kendi elenme ihtimalinide düşünerek hareket etmesimi??? çok saçma biri size geliyo ve serenayı yazma yazıcaksan beni yaz ben doğunun yerinde olsam allah allah kardeşim sanane istediğimi yazarım derdim hem kimse hakanın dediğini yapmak zorunda değilki o kim padişahmı hem hakanın dediği herşeyi yapıcam yapmazsam hain olucam sırttan bıçaklayan bi plancı muamelesi görücem oldu başka bide duygusala bağlamazlarmı serenayle birlikte sadece gülüyorum

yok doğu böyle yok doğu şöyle yok hain yok plancı yok işte satıcı yaw hehe
onun suçu bilinçaltı uzmanı hakanın emirlerine itaat etmeyerek hakana boyun eğmemesi helal olsun bende olsam kendimi düşünürdüm neden serenayı düşünücekmişim

hakan takımını düşünen biri gibi davranmasına ne diyeceksiniz yok takımdan 1 kişi çıkacaktı ama doğu yüzünden 2 kişi çıktı canım sen takımını çok düşünen biri olsaydın takıma sayı getiren merveyi yazmazdın boş boş halkın gözünü boyama istersen

1926689_1222183391144244_5828974939664265612_n.jpg
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

X