- 28 Ocak 2013
- 2.214
- 864
ekşide çok iyi tespitler var gerçekten adamlar zeki akıllarını kullanarak yorum yapıyorlar
bu da ekşisozlukten alıntı okumanızı öneririm
hakan strateji yapıyor, sinsi, plancı diyerek çok yanlış analiz yapıp bir de üstüne bu durumdan dolayı karaktersiz, tilki gibi sıfatlarla onu niteleyenlerin, doğukan manço kişisinin beyinsizce bir stratejiyle arkadaşını yollamasınaysa "oyun bu, arkadaş bulmaya gitmiyorlar" şeklinde tepki verip, çelişiyorlar.
her ne olursa olsun, ilk bölümündem beri seyrettiğim yarışmada gördüğüm tanıdığım ve değerlendirdiğim insanlar arasında en düzgün karaktere sahip insan hakandır. belli başlı sebepleri de şunlardır;
*survivor'da yaptığı stratejileri ve planları her zaman
zaman seyircilerle de paylaştı, bunu yapan tek yarışmacıdır ve bu tavrı kendisinin dürüst olarak değil sinsi olarak nitelenmesine sebep olmuştur. halkımız hep zeki ve yaratıcı insanlardan korkmuş, onları dışlamıştır.
*doğukana dürüstçe bir sonraki dokunulmazlığı da kaybederlerse onu yazacağını söyleyerek dürüst davranmıştır. üstüne doğukana da merveyle beni yazın diyerek hem serenayın merveden aynı darbeyi yemesini engellemek istemiş, hem de doğukanın zaten merveyle iş birliği yapacağını bildiği için halk nezdinde "doğukana hakan kendisi dedi beni yaz diye" şeklinde bir algı oluşturup doğukanın karakterinin lekelenmesini önlemek istemiştir.
*ada hayatı boyunca merve aydın ve türevleri gibi karşısındakinin yüzüne söyleyemediği şeyleri kameralara kusmamıştır. ne fırıldak demiştir, ne de tilki, davşan demiştir kimseye.
*merve ve tayfasının onu gönüllülere de kötülemesi yüzünden tüm adada adı sinsiye çıkmış, buna rağmen kimseyi kimseye haince kötülememiştir.
*arkadaşlarını karşı takımdaki barzolara karşı korumuştur, kendisine arkasından sinsi plancı sansar gibi benzetmeler ve ithamlarda bulunan anılı dahi turabiye karşı savunmuştur.
daha yazardım da üşendim. şu adada hakan dışında kimse göründüğü gibi değil, bunun tam aksini düşünen bir kitle de var. bu noktada buradaki ahalinin her zaman önerdiği farklı açılardan bakma gerekliliği devreye giriyor. umarım bu adamın samimiyeti artık görülür. doğukanın arkadaşını satışını da içeren stratejisini mantıklı bulup bunca zaman hakanın kendi arkadaşlarına zararsız ve haince olmayan stratejilerine sinsice diyen insanlara da buradan tekrar selam eder, akıl fikir dilerim.
serenayı masum görüyorsanız eski survivorları izlemediniz sanırım.
serenay geçen yılki survivorda yazmam dediği yakınım dediği abim dediği tolga kareli yazdı. tolga karel elenmedi diye serenay masum mu oldu? tolga karel serenayla konuşmayınca onu yazdı diye beni kandırdılar diye ağladı, yine aynı sıkan saf kız rolünü oynadı.
gel gelelim yıllar önceki survivora merve oflaz söylemem dediği başak ı söyledi ve gitmesine sebep oldu. ama bu serenayla bu merve oflaz bu yıl gelip masum yürekli insan rolü yaptılar. sanki bu davranışı bir tek merve aydın yaptı doğukan yaptı.
ayrıca doğukan kendini düşünmekle sonuna kadar haklı. hakan ın garip planları var. 5 te 0 oyun kazanan hakan a mı güvenip kazanırız diye plan yapacaktı. ekşiden alıntı yapıyorsunuz da ekşide bir sürü doğukan ı savunan da var. onları da okuyun bence.