Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
şimdiye kadar farkında değildimde duyguya karakter olarak hakkaten benziyorum

sahte dostum olacağına hiç olmasın ve gözümü kimse korkutamaz söyleyeciğimi söylerim:KK53:

yine de pek sevmiyorum ama antipatimde yok

Keşke Duygu'nun tek özellikleri bunlar olsa. Durup durup birine sarması, hırsından kendini paralayıp antipatik olması problem.

şaka gibi ya gıcık olduğum turabi çıktım :KK12:
Turabi

survivor-turabi-sarki196771183533bd208de769jpg-728x728.jpg

Alev gibi birden parlayan sonra da birden sönen sinirlerin var. Çok ince ruhlu ve hassas birisin ama bunu insanlar görmesin diye tam tersi davranıyorsun. Sert davranışların insanların seni yanlış anlamasına yol açıyor ama sen bunu önemsemiyorsun.

Keşke Duygu'nun tek özellikleri bunlar olsa. Durup durup birine sarması, hırsından kendini paralayıp antipatik olması problem.

yok ben sadece testteki özelliklerini taşıyorum allahtan:KK53::KK70:

peki seninki doğru çıktı mı

Turabi

Alev gibi birden parlayan sonra da birden sönen sinirlerin var. Çok ince ruhlu ve hassas birisin ama bunu insanlar görmesin diye tam tersi davranıyorsun. Sert davranışların insanların seni yanlış anlamasına yol açıyor ama sen bunu önemsemiyorsun.
:KK70::KK70::KK70:

yok ben sadece testteki özelliklerini taşıyorum allahtan:KK53::KK70:

peki seninki doğru çıktı mı

Başarıya takıntılı birisin. Bir orduyla tek başına baş edecek güç var içinde. Hırslı birisin ama bu hırsı nasıl yönetmen gerektiğini biliyorsun. İnsanlarla bir problemin yok, ama kendini sevdirmeye de çalışan biri değilsin.

Başarı takıntılı değilim de mükemmeliyetçiyim azıcık. Onun dışında kendini sevdirme falan yapmacık gelir bana. Son cümle beni anlatıyor.

Turabi

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

ben geldimmmm:KK25:
yine 9-9 :KK17::KK17::KK17::KK17:
son oyunu kim oynucak acaba çok fena merak içindeyimmmm

Aglasın kız acılır En zayıf secildi diye aglıyor yazık uzuldum

X