Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Diskalifiyeler olmasa gonulluler bitirmisti :KK70:

bozok birde özleme bağırdı orda sen kendin diskalifiye olmadın mı kimse sana bağırdı mı gıcık oluyorum ya adama:KK47:

http://www.mynet.com/my/cisemdagdelen/hangi-survivor-all-star-karakterisin-1038327

Bu testi çözdüm duygu çıktım ya la:KK53::KK70::KK70::KK70:

kaanil1367759441183jpg-728x728.jpg

insanlarla pek iyi anlaştığın söylenemez. Seni anladıklarını düşünmüyorsun. Kimseye ihtiyacın yok. Onların arkandan konuşan dostluklarındansa yalnızlığı tercih edersin.
Ben de Merve Oflaz çıktım:
mervejpg-728x728.jpg

Başarıya takıntılı birisin. Bir orduyla tek başına baş edecek güç var içinde. Hırslı birisin ama bu hırsı nasıl yönetmen gerektiğini biliyorsun. İnsanlarla bir problemin yok, ama kendini sevdirmeye de çalışan biri değilsin.

doğukan çıktım :d :d

Doğukan

dogukan-ne-kadar-kazandi-dogukan-manco-babasini-anlatti-adam-olacak-cocuk-1374269jpg-728x728.jpg

Çok eğlenceli birisin. Herkesle çok iyi anlaşıyorsun ama bu herkese eyvallahın var anlamına gelmiyor. Zorluklarla tek başına mücadele eden birisin. Hayat seni ne kadar zorlarsa zorlasın pes etmiyorsun. Kimseyi kırmamaya ve üzmemeye çalışıyorsun. İnsanların senin hakkında ne düşündüklerine önem veriyorsun ve iyi biri olarak bilinmek istiyorsun.

Ben de Merve Oflaz çıktım:
mervejpg-728x728.jpg

Başarıya takıntılı birisin. Bir orduyla tek başına baş edecek güç var içinde. Hırslı birisin ama bu hırsı nasıl yönetmen gerektiğini biliyorsun. İnsanlarla bir problemin yok, ama kendini sevdirmeye de çalışan biri değilsin.

şimdiye kadar farkında değildimde duyguya karakter olarak hakkaten benziyorum

sahte dostum olacağına hiç olmasın ve gözümü kimse korkutamaz söyleyeciğimi söylerim:KK53:

yine de pek sevmiyorum ama antipatimde yok

Almeda Cıktım

Çok duygusal birisin. Haberlere bile ağlayabilirsin. Bu duygusallık seni zorlasa da halinden memnunsun. Gaddar biri olmaktansa sokakta gördüğün amcaya ağlamayı yeğlersin. :KK70:

X