hahahaBen cok tatlı buluyorum
Bitek ben tatlı buluyorum zaten
yok canım anılın yarıştığı yarışmada nihat altınkaya şampiyon olduöyle değil anıl hilmicem aynı sezon değil miydi onu diyorum anılı tutuyordum ama şansı yoktu diye benim kafa karıştı herşey birbirine girdi galiba
ha tamam şimdi oldu anılın olduğu sezonda alp yarışmıştı demi ne olur evet de bak beynimi toplayamam bundan sonrayok canım anılın yarıştığı yarışmada nihat altınkaya şampiyon oldu
hasan 2.
anıl3.
ha tamam şimdi oldu anılın olduğu sezonda alp yarışmıştı demi ne olur evet de bak beynimi toplayamam bundan sonratamam o zaman anıl favorimdi benim birde bu sedayı hatırlıyorum ama hangi sezon yarıştı hiç hatırlamıyorum ya sırf konuşmasını hatırlıyorum
evet alple anıl aynı sezonduha tamam şimdi oldu anılın olduğu sezonda alp yarışmıştı demi ne olur evet de bak beynimi toplayamam bundan sonratamam o zaman anıl favorimdi benim birde bu sedayı hatırlıyorum ama hangi sezon yarıştı hiç hatırlamıyorum ya sırf konuşmasını hatırlıyorum
tamam şimdi oldu sağolEvet anıl alp mustafa topaloğlu fln
ha tamam şimdi oldu anılın olduğu sezonda alp yarışmıştı demi ne olur evet de bak beynimi toplayamam bundan sonratamam o zaman anıl favorimdi benim birde bu sedayı hatırlıyorum ama hangi sezon yarıştı hiç hatırlamıyorum ya sırf konuşmasını hatırlıyorum
ne kadar güzel manzara çekimi yapıyorlar ya şu kış vakti insanın içi açılıyor izlerken.
Acun da az degil yalnız lafı hıc cekmıyor patron ya