benimde aynen öyle yani gökhan favorimdi neyse bu sezon anıl benimde ilk yarıştığında da anılı seviyordum ama turabi varken zordu aam bu sezon yapabilir bence
bencede acun bu sezon hem aç bırakıyor hemde sürekli yarış içindeler yazık
Tam bir Sokak dovuscusu kazandıgı parayla kendine tısortler falan yaptırmıs galiba heryerde T harfiAdam dövüşlerde alışmış o tarza, burda da devam
kız hilmicem diycektim yanlış yazmışım turabiyle yarıştı ya az önce ordan kaldı sanırımTurabiyle anıl aynı sezonda yarısmadıki kız
Tam bir Sokak dovuscusu kazandıgı parayla kendine tısortler falan yaptırmıs galiba heryerde T harfi
kız hilmicem diycektim yanlış yazmışım turabiyle yarıştı ya az önce ordan kaldı sanırım
Tatlı falan degil iticilikte bayrak tasıyor sadece komıkHe gecen sene boynundaki kolye superman sembolüydü bu sezon S yerine T yaptırmıs orayı
Ay cok tatlış yaa
Tam bir Sokak dovuscusu kazandıgı parayla kendine tısortler falan yaptırmıs galiba heryerde T harfi
Arsıvın mı varkız hilmicemde turabiyle yarışmadıki
gökhan turabiyle finale kalmıştı geçen yıl
hilmicemde doğukanla kalmıştı 2013te
Tatlı falan degil iticilikte bayrak tasıyor sadece komık
3 t taner delisi gibin
bu tlerde birşey var
Bir voltran yapıyorlardı onlar kimdi3 t taner delisi gibin
bu tlerde birşey var
öyle değil anıl hilmicem aynı sezon değil miydi onu diyorum anılı tutuyordum ama şansı yoktu diye benim kafa karıştı herşey birbirine girdi galibakız hilmicemde turabiyle yarışmadıki
gökhan turabiyle finale kalmıştı geçen yıl
hilmicemde doğukanla kalmıştı 2013te
Ooooğğğ yeaaaaahhhhhh