- 15 Ekim 2010
- 16.931
- 12.191
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çoğunluğu zaten geçen seneki yarışmacılar . 6 yarışmacı var sanırım. Bari adadan ayrılmayaydılar..şu turabi ve sahra olmak zorunda mıydı sıcağı sıcağına yine saçma sapan hareketlerini izletiyorlar
geçen sene yerince izlettirdiler bu sene eksik kalaymışlar ya
Çoğunluğu zaten geçen seneki yarışmacılar . 6 yarışmacı var sanırım. Bari adadan ayrılmayaydılar..
biri şu duyguyu öldürsün...
turabi ve sahranın şovları başladı..
özlem çok efendi bir kız ama duygu hepsini çilden çıkaracak...
bence ilk elenende özlem yada begüm olacak...
bilemiyorum hem heyecanla izliyorum hemde duygu beni çileden çıkarıyor çok iğrenç hareketleri var...
özlem ben yüzme hocasıyım dedi sende her şeye hocasın dedi kız 12 branşım var diyo bu onla alay ediyo,özlemde diyor ki biz aynı takımdayız farkında mısın birbirimize destek olmalıyız diyo begüm duyguyu tutuyo ,duygu mahalle ağzıyla yürüyo..sonra merve oflaza laf çarpıyo aynı zamanda yarışmışlar gibi,kız bir kez şampiyon olduya...taner sakin çocuk sonradan açılacak ilkinde bozoku çıldırmayı başarmıştı ilk günden taneri çıldırttı..turabi diyor artık gelen gideni aratır bu kız adayı parçalar sahra bile daha iyi ...hilmicem de bu daha ne ki duygu daha başlamadıDuygu ayrı bir havalanmış sanki.. İki lafının biri benim üzerimden meşhur olmaya çalışmayın.Kendi çok ünlü yaa. Dün ben ünlü olabilirim ama gönüllülerdede yarışabilirim diyodu. Pabucumun ünlüsü.
aynen bendekızlar slm,
oldum olası hep gönüllüleri tutatrım.
ünlülerde merve aydın ve serenaya ayar oluyorum sırf oyundan sonra sevinmelerini izlememek için kazanmasınlar dıyorum.o derece gıcığım.
Hangi günler ve yayin saatini bilen yok mu
pazar pazartesi salı, saat 20.00 de..
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.pazar pazartesi salı, saat 20.00 de..
aynen bendekızlar slm,
oldum olası hep gönüllüleri tutatrım.
ünlülerde merve aydın ve serenaya ayar oluyorum sırf oyundan sonra sevinmelerini izlememek için kazanmasınlar dıyorum.o derece gıcığım.