- 20 Ocak 2010
- 45.217
- 153.087
- 43
Valla şahsım adına dünden beri 7 sms kullandım.Adaletsizlik falan yok,Gökhancılardan da atan çoktu ama Turboculara yetişememişler.
Yetişemezler hacı turbonun arkasından konuşmaktan msj atamamışlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla şahsım adına dünden beri 7 sms kullandım.Adaletsizlik falan yok,Gökhancılardan da atan çoktu ama Turboculara yetişememişler.
Konu oy vermek oldu mu en hak etmeyenini buluyoruz. Yarışma bile olsa kafa aynı.
Konu oy vermek oldu mu en hak etmeyenini buluyoruz. Yarışma bile olsa kafa aynı.
Ne alaka ? Bi bulaştırmadığınız siyaset kalmıştı.
Gökhan kazansa biz tebrik ederdik,altında bir şey aramazdık.
Bende adaletsizlik olduğunu düşünmüyorum %60 a %40 arada çok fark yok...
Tüm " turabi" taraftarlarının gözü aydın kızlar
Amaaan neyse Gökhan daha fazlasını kazanır artık sanatçı olarak. Turabi de şov dünyasına dönsün.adalet ne arar bu ülkede aman boşver haydan gelen huya gider bari hayırlı işlerde kullansa parayı :)
Ne alaka ? Bi bulaştırmadığınız siyaset kalmıştı.
Gökhan kazansa biz tebrik ederdik,altında bir şey aramazdık.
Amaaan neyse Gökhan daha fazlasını kazanır artık sanatçı olarak. Turabi de şov dünyasına dönsün.
gökhan bir kere bile seviyesini bozmadı. Turabi ise her bölümde mutlaka bir terbiyesizlik saygısızlık yaptı. Ne diyelim. HALKIN takdiri.
Halkımız sever böyle yanar dönerli, atarlı konuşan ve davranan insanları. Bence final smsle olmamalıydı. Oyunlu finalde turabi kazansaydı tebrik edebilirdim. Finalden zevk almadım ve heyecan duymadım, belliydi turabinin alacağı.
Çok güzel analiz etmişsin.turabiyi önceleri hiç sevmmemiştim ama daha sonra baktım ki o kadar hırçınlığın arasında çok acıları vicdan azapları vAar.....bence yaşı küçükken ailesine asi oldu ünlü olmak için elinden gelen doğru yanlış her yolu denedi....şimdi çok pişman onları unutmak için iki lafının biri delikanlılık erkeklik.....beniim ondan çözümlediğim bu aslında acı.....turabi de alsa üzülmem ama gölüm gökhandan yana
Tüm " turabi" taraftarlarının gözü aydın kızlar
Vermek istediğiniz mesajı anladım ama bu aynı şey değil. Bence orada tek bir survivor vardı. Herşeyiyle. O da turabi'ydi. Gökhan hiç aç kalmadı ki. Maşaallah tatile gitmiş gibi hep ödüldeydiler. O da turabi kadar aç kalıp, o haliyle yarışsaydı o zaman görürdük gerçekten güçlü mü? Adam yoktan oyun kazandı yahu.
Acun gokhana torpil yapıp karnını doyurmadı ya :)
Turabini takımda odul oyunlarında basarılı olsaydı da ,onlarda bu kadar ac kalmak mecburiyetinde kalmasalardı :)