- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.021
Bende zengin olarak gelmek istiyorum depi
O da iyiymiş, tabi zengin olursan zaten gezersin dünyayı
Aynen. Ben de memur olayım diye kendimi yırtayım.:2:
Aynen biz memur olmak için yırtınalım...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende zengin olarak gelmek istiyorum depi
Aynen. Ben de memur olayım diye kendimi yırtayım.:2:
direk dansı yapıp disco da göbeği açık dans edenden ne beklenir o erkekse yazık yani hahahaha ..
yazıkk
merve az kalıyo ki gökhana tecavüz etcek ben böyle arsızını görmedim
Ben kıvırtmam diyor ama çok iyi kıvrıyor hahaha savunduklarıyla yaptıkları çok farklı. Keşke Gökhan kazansa ama maalesef turabi alacak.çok lakası var bence delikanlı erkek o kadar maço ise kadın gibi oynar mı Survivor Turabi'nin Akıllara Zarar Dansı yazıp izle delikanlılık fışkırıo
Adada iki tane erkeksi kız vardı ikisi de aşk dedikodusuna karıştı.sahrada turabiye aşık %10000 garanti veriyorum
Yine skeçleri gösteriyor
Sen vurursun yüzüme dikiş atarlar ben vururum üzerine toprak atarlar...
sahrada turabiye aşık %10000 garanti veriyorum
Adada iki tane erkeksi kız vardı ikisi de aşk dedikodusuna karıştı.
Katılıyorum.e ama dipleri düşüyoduuu :) karışmasında nolsun sahra desen adada aşk acısı çeken bi hali vardı turabiden kazık yiyince halada turabi diye ölüyo ki yaptığı hatayı kesinlikle kabullenmeyen bi insan bu nasıl affeder turabiyi :44:
mrb canım aynı şeyi ben de düşündüm kızın ruh hali bozuldu..turabi poposuna değincenefret ettim bu kızdan
Adada iki tane erkeksi kız vardı ikisi de aşk dedikodusuna karıştı.
Son iddiaları alalım Gökhan a ihtimal veren??
Ben kıvırtmam diyor ama çok iyi kıvrıyor hahaha savunduklarıyla yaptıkları çok farklı. Keşke Gökhan kazansa ama maalesef turabi alacak.
mrb canım aynı şeyi ben de düşündüm kızın ruh hali bozuldu..turabi poposuna değincenefret ettim bu kızdan