- 11 Ağustos 2013
- 6.523
- 24.153
Adam kilo almış resmen yaaaa......
Bibim inşallah....
Ay yok yazamadım bi an da gönderildi mesajım turabi'nin kasları nasıl da erimiş öyle diyecektim. Ya kilo aldı ya da kastan kaybetti adam dümdüz olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adam kilo almış resmen yaaaa......
Bibim inşallah....
Turbo turbo turbo
Merve sana yedirmezler gökhanı be kızım -,-
Turabi kendinden başkasını erkek olarak görmüyor çok kişiliksiz
umarım kazanmaz
direk dansı yapıp disco da göbeği açık dans edenden ne beklenir o erkekse yazık yani hahahaha ..
yazıkk
merve az kalıyo ki gökhana tecavüz etcek ben böyle arsızını görmedim
Keşke benimde öyle kaslarım olsaydıda kıskananların gözüne sokmak için göbeği aćık giyip gezseydim ayrıca direk dansından ne anlıyorsunuz bilmiyorum turistlik mekanların hepsinde bu dansçılardan var çokta normal bu zaten
direk dansı yapıp disco da göbeği açık dans edenden ne beklenir o erkekse yazık yani hahahaha ..
yazıkk
Keşke benimde öyle kaslarım olsaydıda kıskananların gözüne sokmak için göbeği aćık giyip gezseydim ayrıca direk dansından ne anlıyorsunuz bilmiyorum turistlik mekanların hepsinde bu dansçılardan var çokta normal bu zaten
Sıktı yani cidden....
Direk dansı yapmakla erkekliğin ne alakası var anlamadım? Adamda o fizik var demek ki bakmak isteyenlere sergiliyor. Dansöz değil ki bu.
Katılıyorum kızlar...
çok lakası var bence delikanlı erkek o kadar maço ise kadın gibi oynar mı göbeği açıp bi izle istersen sonra konuşalım
çok lakası var bence delikanlı erkek o kadar maço ise kadın gibi oynar mı göbeği açıp bi izle istersen sonra konuşalım