- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.626
Ozaman gökhan kazanır
Reklam izliyoz resmen.
gökhan'ın kazanacağı en başından belliydi, öyle ayarladı acun. sürekli kuralları değiştirdi. sinsi suratlı gökhan kazansın diye.
en nefret ettiğim erkek tipi: renkli gözlü, sivri yüzlü; sürekli göz rengini ortaya çıkarmaya çalışan ve kendini çok yağuşuklu zanneden kız ruhlu narsist sinsi.
gökhan'ın kazanacağı en başından belliydi, öyle ayarladı acun. sürekli kuralları değiştirdi. sinsi suratlı gökhan kazansın diye.
en nefret ettiğim erkek tipi: renkli gözlü, sivri yüzlü; sürekli göz rengini ortaya çıkarmaya çalışan ve kendini çok yağuşuklu zanneden kız ruhlu narsist sinsi.
Kız bu ne şiddet bi celalturabiyi tut turabiyi
Karakterini gene belli etti merve en başından beri bukadarmı semem birinineyseki gene haklı çıktım
Umarım yanılırız.
ağlama bacım, turabimiz de araba kazandı...
ben yiğit'i de sevmiyordum ama üzüldüm elenince. o hırs küpü merve elenseydi, kız bu hırsını olimpiyatlarda göstermiyor gelip abidik gubidik yarışmalarda bir taraflarını yırtıyor.
turabi'yi tutuyom zaten :) en başta gıcık oluyodum da sonradan çocuk-deli gibi gelmeye başladı, sevdim
Kanka sms atıyon mu ?
aynı benim gibi kız
Bitane atıcamfakirim ben fakir
eneeem gerçekten de sms atanlar varmııışben acun'un çalışanları atıyo sanıyordum bir tek